Pastrami Sandwich – den klassisk Pastrami Sandwich

Efter min første egen hjemmelavede Pastrami, som var et kæmpe succes! Var jeg nødt til at lave en Pastrami sandwich selvfølig. Her besluttede jeg mig til den klassiske variant, hvor den rene pastrami-smag skulle være i fokus. Og selvfølgelig skulle den første Pastrami Sandwich laves i en hjemmebagt bolle. De yderlige ingredienser er nemt: mayonnaise og syltede agurk skiver. Ikke mere og ikke mindre. skal være i en Klassisk Pastrami Sandwich.

Pastrami Sandwich Burger med mayonaise og syltede agurker
Pastrami Sandwich Burger med mayonaise og syltede agurker

Den klassisk Pastrami Sandwich

Når man kaster sig ud i verdensklasse pålæg bliver man faktisk også nød til at lave Bollerne og Mayonnaisen selv til ens Sandwich! Så er det nok ikke helt en Sandwich men en Sandwich Burger.

Jeg har lavet dem efter min Burger Buns opskrift.

Ultimate Burger Boller, here we go

Efter de var færdig har jeg skåret dem op og kommet nogle frisk lavet mayonnaise på både over og under bollen.

Opskriften på frisklavede Mayonnaise finder du her:

Mayonnaise – sådan laver man Burger Mayonnaise

Derefter har jeg belagt dem med rigeligt frisk skåret Pastrami. Pastramien har jeg skåret ud i ca. 1,5mm tykke skiver. Ovenpå min Pastrami kom der 2-4 skiver syltede agurker. Derefter kommer du Overbollen på, og så heder det at lukke øjne og nyde den her simple klassiske Pastrami Sandwich Burger.

Jeg er ikke den store fan af syltede agurker. Når det gælder burger bliver de syltede agurker sorteret fra, og for sig selv får de et stort NEJ TAK herfra. Men lige her i denne Pastramai Sandwich Burger er de top of the line. Deres syre giver det hele den sidste kik. Og jeg er ret sikker på at denne Sandwich Burger vil også ramme prikket over i et hjem ved dig.

Så hvis du har måde på at prøve at lave Pastrami selv, kan du finde min opskrift på Pastrami her:

Pastrami – gør det selv – New York Style Pastrami

Tip.: Man kan variere smagen ved at man tilføjer lidt sennep og honning til den Mayonnaise man bruger til ens Pastrami Sandwich. Det giver en super lækker sød kontrast til Pastramien. Og for mit vedkommen er det den bedste kombination i en Pastrami Sandwich.


Related Posts

Burger Boller, den klassiske udgave

Burger Boller, den klassiske udgave

Burger Boller er en videnskab for sig selv, og jeg har bøvlet med dem længe inden, jeg kom frem til det her resultat, som jeg synes er værd at vise. Den her bolle er den ultimative burger bolle, som nok kommer til at stå øverst […]

Burger- / Hot-Dog Buns- den nemme og hurtige Opskrift

Burger- / Hot-Dog Buns- den nemme og hurtige Opskrift

Hvis du står og mangler nogen Burger Buns som kan laves hurtigt, ja så er den her opskrift lige det du mangler. Det tager lidt over 1½ time at lave de her Buns efter dejen er rørt sammen. 1 thought on “Pastrami Sandwich – den klassisk Pastrami Sandwich”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.