Om Mig

BBQ OG GRILL ER MIN PASSION!

Jeg hedder Sven og står bag Boemsen’s BBQ & Grill Blog. Her kan du læse mere om mig, hvordan mit grilleventyr startede, og hvordan grillmad gik fra at være min hobby til at være min livsstil. Min blog er en af de få, der er fri for Google reklamer. Og det skal den blive ved med at være.

ÅR 2005 – STARTSKUDDET TIL BOEMSEN’S BBQ

I sommeren 2005 fik jeg min første kuglegrill. Jeg har siden da brugt mange timer på at teste opskrifter og på at grille på mange forskellige måder. Det har resulteret i mange lækre velsmagende retter, men også i knap så gode resultater til tider.

Et var sikkert, jeg var blevet ramt af grillfeberen. Og det er kun blevet værre efterfølgende. Siden da har jeg udvidet min samling med en gasgrill, en kulgrill og mange flere modeller. De er jævnligt blevet udskiftet og opgraderet, og i dag har jeg min egen lille grillhytte.

AT GRILLE ER BÅDE MIN HOBBY OG MIN LIVSSTIL

Den første kuglegrill blev startskuddet til Boemsen’s Blog. Det betyder, at jeg i dag kan lave velsmagende opskrifter på det bedste grillmad. At grille er ikke længere blot min hobby – det er blevet min livsstil.

JEG ELSKER AT DELE MIN PASSION (SAMMEN) MED ANDRE

Jeg bliver ofte spurgt om, om jeg har lyst til at deltage i grillkonkurrencer. Jeg er sikker på, at det ville være sjovt, men mit svar er nej. Jeg trives ikke i en sådan konkurrenceverden. Jeg vægter det højere at hygge ved grillen og at lade madlavning tage den tid, det tager.

I løbet af de seneste år har jeg undervist i at lave lækker hverdagsmad på grill. Det vægter jeg langt højere. Jeg foretrækker at dele min passion for grill sammen med andre – ikke mod andre. Jeg vil hellere bruge min tid på at lave velsmagende mad i et behageligt tempo, mens jeg er social, end jeg vil deltage i benhårde konkurrencer.

UNDERVISER PÅ WEBER GRILL KURSUS

 år 2016 fik jeg mulighed for at prøve kræfter med at undervise en større gruppe af mennesker i mad på grill. Jeg underviste op til 48 deltagere på et af Webers tre timers BBQ COURSES CERTIFIED BY WEBER® kursus. Vi tog rundt i 16 forskellige byer i løbet af november og december og underviste danskerne i at lave velsmagende julemad over grill.

Det var en god oplevelse, som jeg ikke vil være foruden. Den understreger dét, jeg elsker; at grille – og at gøre det sammen med andre. Det er noget af det bedste, jeg ved. Siden har jeg lavet få grillkurser til et mindre antal af nybegynder indenfor grillverden. Jeg kan rigtigt godt lide at dele min erfaring med andre, og give dem en god oplevelse. Jeg glædes over hvis dem der har været på grillkursus hos mig, har fået noget med hjem, som de også kan bruge fremover.

2017 BLEV ÅRET HVOR DER SKULLE PRØVES NYE GRÆNSER

Ja som overskriften siger, skulle der 2017 prøves noget nyt. Og verden byder på så meget mere end Weber. Jeg er løbende blevet rigere på erfaringer ligesom min grill horizont har flyttet sig et kæmpe stykke. Danmark er nok verdens største grillnation og vi er dem i hele verden der har de fleste grills per indbygger. Men vi er desværre  10 år efter lande som f.eks Tyskland og Holland hvad angår grilludstyr, grills og måden man griller på.

Jeg fik blikket hævet op fra min Weber grillpark og faldt over en masse fede grills fra andre stærke globale aktører og jeg er IKKE skuffet.

Mine første nye bekendtskaber var en Primo XL og en Kamado Joe Classic 2. Kamado grills er keramiske grills som virkelig er fantastiske til low&slow ligesom de også mestrer høje temperaturer, når man skal give stegeskorpe til en fantastisk steak. Der skulle dog ske endnu mere og meget af min gamle Weber grillpark blev løbende solgt fra. I dag har jeg stadigvæk en gas og en kulgrill dog er de fra det canadiske mærke Napoloen Grills, dertil kommer en keramisk grill fra Kamado Joe, og 2 træpillegrille fra Traeger Grills. En Unni pizzaovn der kører udelukkende på træpiller og en Elektisk Smoker fra Bradley Smokers, som kører på trækiks.

I december 2017 har jeg så valgt for alvor at tage fat på min blog igen som har lagt stille i et stykke tid. Og det går fremad.

2018 MED MANGE INDTRYK OG OPLEVELSER

Sommeren er ikke startet endnu men der grilles som aldrig før! Min blog blomstrer, med en pæn stigning af besøgende fra måned til måned. Min Instagram blog er oppe på over 25000 følgere. Jeg har lavet Video opskrifter i sammenarbejde med Turbostarter Aps og Bertel Bolt Kommunikation. Ligesom der er indgået samarbejdsaftaler med tre grillbrands, og en masse andre spændende samarbejdspartnere.

2019 VAR ET VILD ÅR

Min Instagram Blog er op på over 27000 følger og dermed er det Danmarks Største BBQ og grill Blog på Instagram. Fed fornemmelse. Bloggen udvides med 1-2 opskrifter, vejledninger eller unboxing per uge. Besøgstallene stiger fra måned til måned faktisk blev det til en stigning på 238% med 355.000 visninger. Det er lige det der giver mig den personlige drive til at fortsætte det her. Jeg fik lavet flere målrette BBQ relaterede opskrifter og fremgangsmåder.

Derudover blev der lanceret min egen BBQ krydderi serie med 9 forskellige smagsvarianter og en classic BBQ Sauce. De kan købes hos Steak-Out.dk. Så alt i alt må jeg sige var 2019 et fantastisk år.

2020 Hvad sker der i fremtiden på min Blog

Der skal fortsat laves Produktanmeldelser på nye Grills, og Grill lir og alt der har med at grille at gøre. Derudover er jeg meget interesseret i Dryage. Men når vi snakker kødmodning skal det gøres rigtigt og det er i et modningsskab og ikke i modnings vacumposer. Indtil der er sparet op til et ordentligt DRYAGER modningsskab, må dette tema blive i skuffen. Der vil komme en del opskrifter i fremtiden – udgangspunktet er 1 til 2 nye blogindlæg i løbet af en ugen.

Jeg vil i gang med lave nyt udendørskøkken, da min nuværende grillhytte er blevet for lille, dette projekt startede vi op sidste år og forventes færdig inden Jul 2020. Vi har fået lagt ny terasse hvor den gammle grillhytte stod i alt på små 60qm og der er sat en ny terasseovedækning op.  Men alle de her nye tiltage kommer til at koste, ikke kun mønter også tid. Og de søsættes alt efter hvad tiden og pengepungen tillader. Dette er et hobby man desværre ikke kan leve af.  Så hav tålmodighed.

GOD LÆSNING OG GOD FORNØJELSE

Jeg er glad for, at du har kigget forbi min blog. Jeg håber, at mine opskrifter, vejledninger og tests er med til at gøre det sjovere og lettere for dig at grille! Fra mig er der ikke andet at sige end: Grill On.
De bedste hilsner
Sven

Scroll to Top