fbpx

Kryddersmør – på den nem og hurtig måde.

Alt smager bedre når det er hjemelavet, sådan er det også med Kryddersmør! Vi laver altid vores kryddersmør til bøffer eller ligende selv herhjemme. for det første er det frisk lavet og for det andet kommer der friske ingredienser i.

Kryddersmør som vi elsker den!

Kryddersmør kan bruges til alt – kort sagt. Det kan både bruges til kød, fisk, kartofler, brød, grøntsager, hvorfor det er svært at undvære i køkkenet. Netop derfor får du her en opskrift på en kryddersmør, som med garanti falder i god jord, og som er nem at lave.

Der findes mange varianter på kryddersmør når man surfer på nettet det er som at finde nålen i en høstak for at finde den rette opskrift som faktisk kan bruges til næsten alt. De få retter du ikke kan bruge kryddersmør til ja dem passer der Bacon Smør til.

Du skal du bruge følgeden ingredienser:

  • 125g Smør
  • 1 tsk Frisk hakket persille
  • ½ tsk Frisk hakkede hvidløg
  • ½ tsk Frisk hakkede løg
  • ½ tsk Pebermix
  • ½ tsk Salt

Fremgangsmåde:

Du blander i en skål alle ingredienserne sammen og omrøres godt. Smørret bør være ved stuetemperatur for at gøre det nemmere at blande.

Den færdige Krydder Smør bør få lov til at trække i køleskabet natten over, så den kan udfolde dennes smag rigtig godt!

Forslag til servering

Som vi indledte denne simple opskrift med, kan kryddersmør bruges til meget forskelligt mad. Vi foreslår, at du bruger det ovenpå rygende varme bagte kartofler eller majskolber, hvor smøren vil smelte og give en blød og krydret smag. Du kan også bruge det på hjemmebagt brød, som er lunet i ovnen eller grillet på grillen. Har du ikke givet dit kød eller din fjerkræ en marinade, kan kryddersmør også bruges til at tilføre dette smag. Kryddersmør på bøffer eller på en fantastisk grillet Steak! Men den går også godt til alm. flutes eller på hummer eller skaldyr.2 thoughts on “Kryddersmør – på den nem og hurtig måde.”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: