Black Chili Viking Burger – Valhalla Burger, ikke stærkt!

Black Chili Viking Burger, Opskriften på denne burger er ret simpel. Det eneste man bruger til den her Burger, er Burger Buns, Flæskesteg og cheese dip samt små chilier. Det er alt som man skal bruge for at lav den her Black Chili Viking Burger.

Du Skal Bruge Følgende Indgredienser:

Fremgangsmåde Flæskesteg:

Du følger en af de vejledninger jeg har linket til, og om det er så er på gas / Kuglegrill eller Kamado er ligegyldig hvis blot du følger de enkelte trin, så opnår du den perfekte flæskesteg med sprød svær.

Dog ved den her Flæskesteg skal du også ridse sværene, ikke kun på tværs, men du skal også ridse den på langs af stegen. Pas på med at du ikke ridser for dybt så du kommer helt ned i kødet. Derefter laver du en blanding af salt og chiliflager som du gnider godt ind i sværene. Lige som du kan se på billedet forneden. Det tager ca. 2 timer at stege den her Flæskesteg på ca. 3 kg ved 205 grader.

For neden kan du se hvordan min flæskesteg så ud efter 1 time.

Og her er så den færdige Flæskesteg sammen med mit CookPerfect Grilltermometer.

Sådan Bygger Vi En Black Chili Viking Burger:

Lige for at slå det fast med det samme, denne Black Chili Viking Burger er ikke spor stærk, altså hvis du undlader spise burgerens ”horn”. De chiliflager, som du har blandet med salten og gnedet ned i sværene giver kun kødet en anderledes smag, men gør den ikke stærk.

Du starter med at bage dine Boller, da det er dem der tager længst tid, da de skal hæve i 2 timer. Når de er færdige og din steg er klar, skærer du bollen over og rister bollen på grillen til så den bliver sprød. Man kan også med fordel give dem en tur i en pande med Baconfedt. så fedtet suges op af Burger Bollen.

Når det er gjort stikker du to huller i den øverste del af bollen og stikker de små Chilier igennem. Kom nu et jævnt lag af Creamy Cheese Dip på de ristede sider af din Burger Bolle. Put nu nogle gode skriver flæskesteg på bollerne, indtil du synes din Burger er klar til servering. Til sidste kommer du Hjelmen på og færdig er din Black Chili Viking Burger.

Velbekomme


Related Posts

Burger Boller, den klassiske udgave

Burger Boller, den klassiske udgave

Burger Boller er en videnskab for sig selv, og jeg har bøvlet med dem længe inden, jeg kom frem til det her resultat, som jeg synes er værd at vise. Den her bolle er den ultimative burger bolle, som nok kommer til at stå øverst […]

Burger- / Hot-Dog Buns- den nemme og hurtige Opskrift

Burger- / Hot-Dog Buns- den nemme og hurtige Opskrift

Hvis du står og mangler nogen Burger Buns som kan laves hurtigt, ja så er den her opskrift lige det du mangler. Det tager lidt over 1½ time at lave de her Buns efter dejen er rørt sammen. 1 thought on “Black Chili Viking Burger – Valhalla Burger, ikke stærkt!”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.