Magic Nuts 2.0 – rundtosse BBQ nødder fra grillen

Magic Nuts her fortæller jeg dig den lille hemmelighed af de magiske nødder.

De oprindelige ingredienser var Magic Dust, smør, honning, usaltede jordnødder og sukker. Men det er jo lige nemt nok derfor blev der nørdet lidt med denne grundopskrift som stammer fra Marco som han har hans blog Gluthelden. I øvrig finder du der også en del andre opskrifter, de fleste omhandler Dutch Oven.

Til Magic Nuts har du brug for følgende Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Først blander du din Rub, Magic Dust, Rørsukker og Muscovado sukker i en lille skål. Muscovado sukker er meget fast og fugtig, så sørg for, at dette blandes godt sammen med alle andre ingredienser til der ikke er flere klumper tilbage. Jeg gnider altid Muscovado sukker mellem mine fingre hen over min Rub blandingen som blandes derefter godt sammen. 

Når blandingen er klar, stiller du den til side til vi skal bruge den.

Nu opvarmes bacon fedtet og honning i en pande, indtil alt er smeltet. Når små bobler dannes i panden, er det tid til at tilsætte nødderne.

Nødderne skal derefter omrøres i panen, indtil alt er belagt med den fedt- honingsblanding. Den bedste er at tage panden i øjeblikket fra varmen, så honningen ikke brænder på. 

Når alle nødder er helt dækket med din bacon honning blanding, skal de i rotisseri kurv ved 160 grader i 20-30 min. Men her gælder det at holde øje med nødderne indimellem så de ikke blive for mørkt. For så bliver de bitter i smagen. Husk Drypbakke.

Når du mener, at dine nødder​​ er tilstrækkelig ristet, skal de hældes over i en stor skål og du tilsætter derefter din tidligere tilberede Rub blanding. Blande nødderne og krydderblandingen meget godt. Lad det hele nu køle helt ned og rør dem alle par minutter, så nødderne ikke klister sammen.

Når Nødderne er helt afkølet, kan du gemme dem i et flot glas eller spise dem direkte. Magic Nuts er den lille og specielle snack til enhver fest eller bare til aftenshygge.

Men du kan selvfølgelig også bruge andre krydderiblandinger her sættet kun din egen smag grænsen.

Jeg ønsker dig en god appetit.                  

Related Posts

Magic Dust – BBQ-Rub – Grill Krydderi

Magic Dust – BBQ-Rub – Grill Krydderi

Magic Dust BBQ Rub Magic Dust er nok den mest kendte og populæreste BBQ Rub i hele verden. Denne krydderiblanding blev opfundet i USA af Mike Mills “The Legend”. Magic Dust er en universel krydderi blanding, der er egnet til næsten alle typer af kød. […]

Brushetta med Frugt & Ost

Brushetta med Frugt & Ost

Brushetta med Frugt og Ost. Ja nu tænker i at det er gået helt bims for ham Bruschetta med ost og frugt. Helt roligt det er et fantastisk nemt og velsmagende snack som sagtens kan serveres som forret eller velkomstsnack. En lille nem og frisk […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.