Første opstart af den nye Traeger Timberline L

image_pdf

Her kommer lige en hurtig genemgang af den første opstart af den nye Traeger Timberline. Hvad skal der alt til for den spiller og hvad der tages højde for udervejs. Men en ting kan jeg allerede fortælle jer og det er at man bliver guidet hele vejen igennem. Også ved opkobling af grillen til Traeger appen. For de er blevet lidt smarter det forgår via bluetooth :).  

TIPS OG TRIKS – UNDER FØRSTE OPSTART

Som med enhver ny grill er den første skridt at man brænder grillen ren. Det vil sige at grillen skal brændes fri af eventuelle olie-rester fra produktionen. Afhængig af grillen kan denne proces tage op til 90 minutter ved grillens højeste temperatur.

På Traeger´s Timberline serie skal man følge følgende trin:

  1. Tryk på “Power”-knappen som sidder lidt gemt væk på undersiden af pellet tanken ved side af håndtaget til at tømme pilletanken. (Traeger-logoet vises på displayet)
  2. Og derefter følge anvisning på grillen. Nemmer bliver det faktisk ikke. 

Grillen kører nu Seasoning program igennem det tager ca 60 minutter. Når det er gjort skal vi vider til næste trin nemlig wifi opkobling til Traeger appen.

Man behøver ikke at koble grillen på wifi men det anbefales kraftigt så den altid har de nyeste firmware og software installeret. 

 

 Der er sket meget. Der er faktisk sket rigtigt meget indenfor Pelletgrill verden de seneste år ligegyldig hvilket brand vi snakker om. Men Traeger som i øvrigt har opfundet måden at grille på træpiller i 80 erne. Faktisk var det i 1987. Og de har lige rykket det hele igen et nyk opad….. Læs Mere…

OPkopling på traeger App og Wifire

Man kan lave wifi opkobling imens den kører seasoning program men det vil jeg på det kraftigste fraråde jer, for når man kobler grillen på wifi og tilføjer den til ens app. Prøver den automatisk at hente den nyeste software til jeres grill. Men den kan ikke installere den fordi den er midt i en program. Da software opdateringen kræver en genstart. Dermed får du ikke den nyeste software installeret. Og ryger bagerst i køen til din grill kan få lov til at opdatere igen næste gang. 

Så gør din selv den tjeneste vent med wifi opkobling af grillen til du er færdig med Seasoning. Jeg har nemlig ikke gjort det fordi det skal jo gå schnell schnell det hele 🙂  Men det tog næsten 2 uger inden jeg fik den seneste firm og software hentet ned. Så note til mig selv tålmodighed er nok vejen frem en gang i mellem. Grunden til du burde opdatere din grill er at der er fortaget små justeringer i den aktuelle firmware til bruge af grillen i Europa i henhold til temperaturer og vejret vi har her hos os i forhold til USA. Så gør jer selv den tjeneste en skridt ad gangen. Og følge det hele slavisk så kommer man sikkert i mål, med at opdatere ens grill. 

Traeger Wifire

Taeger app here we go

Ja der har tidligere været nogen udfordringer for folk at komme på nettet med grillen med de tidligere modeller som Proserie, Ironwood og de forgænger modeller fra Timberline serien. Dette skyldes at dengang haft man valgt at grillen skulle generere et eget wifi netværk hvor du du kobler på og kopierer for at give grillen de oplysninger den haft brug for for at komme på wifi. Der var lidt udfordringer  med at man kun kan bruge 2,4 netværket til dette. andre har oplevet at de skal fortage første gangs installation kun via IOS. Der var meget i vejen med det! Dog skyldes 95 ud 100 gange at det var det en betjeningsfejl af brugeren da man ikke gad følge vejledning slavisk. Men nok om det. Det hører til fortiden for Traeger har gjort sig umagen i at at gøre det nærmest idiotsikker i den nye app version der er kommet. 🙂 

Den ny Traeger Timberline kobler på din mobil via Bluetooth som den også bruger til at kommunikere med dennes 2 Meater stegetermometer og induktionskogepladen. faktisk ret smart men det kommer vi til i en anden blogindlæg.

Wifire forbindelse Step by Step

Men nu er det på tid til at hente din Traeger App fra appstore eller googlestore. Når det er gjort og det og den er installeret opretter du dig. Har du en Traeger grill i forvejen, går du bare vider til næste punkt.

 • Nu skal den nye grill tilføjes, Det gør du ved at trykke på add grill. Så kommer der alle display modeller frem der findes du vælger dette display der ligner dit bedst.
 • I mit tilfælde nu er det den nye Traeger Timberline så det er det øverste. Det tipper du på. 
 • Så kommer vi vider til Data og Privat indstillingerne, dem skal vi acceptere.  Og så går det vider til næste trin allerede.
 • Så skal der tilføjes en Wifire Grill her søger Traeger app din grill når du trykker next.
 • Nu søges din ny Traeger Grill, når den er fundet marker du denne og trykker fortsæt (CONTINUE)
 • Så opretter appen forbindelse til din grill.
 • Når forbindelsen er oprettet beder Din ny grill om at få lov til pardannelse via bluetooth. her klikker du bare på DAN PAR
 • Nu oprettes der forbindelse til grillen der kan kå et par sekunder inden det er gjort.
 • Nu vises det trådløse netværk din mobil er på og du bliver spurgt om grillen skal forbinde til dette netværk. Der trykker du bare vider (CONTINUE)
Så er vi snart i mål
 • Så kontrolleres din Wifi forbindelse om der er styrke nok.
 • Derefter hentes der opdateringer ned fra nettet til din grill, og installeres i grillen.
 • Når det er gjort kan der gå op til 60 sekunder for etablere alle indstillinger i din grill for at sikre den er sikkert på dit hjemmenetværk.

Når alt er gået efter bogen har du nu etableret forbindelse til dit Hjemmenetværk og opdateret grillen.

Den nyeste firmware til min grill er på dette tidspunkt 01.03.19 med en configuration 2202.006.

Du finder altid en oversigt over den seneste firm- og software til din Traeger grill her. Du skal trykke på US flag for at kunne se alle seneste firmware.

Og nu kan du faktisk starte grillen for nu er den er klar til din første eventyr med  din ny Traeger Grill. 🙂 

 Der er sket meget. Der er faktisk sket rigtigt meget indenfor Pelletgrill verden de seneste år ligegyldig hvilket brand vi snakker om. Men Traeger som i øvrigt har opfundet måden at grille på træpiller i 80 erne. Faktisk var det i 1987. Og de har lige rykket det hele igen et nyk opad….. Læs Mere…

Ribs på den nye Traeger Timberline som det første

Konklusion

Det er blevet meget nemmer at komme igennem wifi opkobling af ens nye Grill. Det er holdt meget enkelt og hvis man blot følger anvisning så kommer man i mål uden de store problemer. Sørg for du er indenfor en god wifi rækkevide med et godt signal der hvor du befinder dig med grillen og så skal det nok fungere. De eneste problemer jeg løb ind i at jeg var for hurtig til at få den på nettet som gjort at jeg først fik den seneste firmware opdatering 14 dag efter jeg haft koblet den op på nettet. Men det var min fejl fordi jeg valgte at gøre dette imens den kørte med 260 grader 🙂 Så Konklusion. Tænd grillen uden opstart hent parre din grill med din app og så er alt safe 🙂 

Du kan læse meget mere om Traeger Timberline og deres andre produkter her*

“ALLE LINKS MARKERET MED * ER AFFILIATE LINKS / ELLER AFFILIEREDE LINKS (REKLAME). DETTE ER EN PERSONLIG ANBEFALING. YDERLIGERE INFORMATION FINDES HER.

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top