Double Ananas Bacon Cheese Burger

image_pdf

Ja du læste rigtigt Double Ananas Bacon Cheese Burger! Ananas i en Burger? No Go! tænker du sikkert lige nu, men den er faktisk en klassiker og tro det eller prøv selv, den smager faktisk af Sommer og ferie. Til den Godt nok er der lang tid til sommer og ferie, Så hvorfor ikke bare hoppe ud i den her Bandit og tyvstarte ferien bare for en stund?

Ingredienser til 2 Double Ananas Cheese Burger

Fremgangsmåde i Køkken 

Efter du har lavet dine Burger Boller går du igang som følgende

  1. Start med at vikle ananas skiverne ind i Bacon, det vil sige bacon skal ind igennem hullet i midten så den kommer hele vejen rundt, og læg dem så til  side.                                                     
  2. Derefter laver du dine Burger Patties, om du former dem i hånden eller bruger en burger presse er irrelevant, jeg bruger altid en Burger presse, da jeg syntes at man på denne måde opnår det bedste resultat. Krydr kun med salt og peber, intet andet. Jeg benytter jeg mig af Napoleons Gourmet Burger Presser Kit. Som jeg personlig syntes er den mest funktionelle på marked pt.                                         

Så går vi ud til Grillen

  1. Indstil din grill til indirekte varme og 205 grader. Når den ønskede temperatur er nået stiller du dine Bacon Ananas på grillen på en rist med drypbakke under i ca. 20 min.
  2. Når de 20 min er gået, hopper vi til næste trin, dine bøffer og dine Burger Buns skal nu på grillen.
  3. Imens dine Burger patties ligger og hygger på grillen skal du lige pensle din Bacon med den fedt / ananassaft blanding der drypper ned i bakken.
  4. Nu kommer jeg smør i min Sizzel Pande den passer fantastisk til en hel Burger Bolle af gang. Men pas på de skal kun lige karamellisere og ikke brændes på. 
  5. Vend nu dine bøffer og skru ned for varmen. Hvordan du vil have dine burgerbøffer er en smagssag, og helt op til dig hvordan du personlig bedst kan lide dem. Jeg kan godt lide når de lidt røde endnu. Kom derefter dine Ostskiver på. Har godt nok kun brugt toast ost men det kan lade sig at gøre. 
  6. HUSK at holde øje med dine Burger Boller og Pensle din Bacon Ananas

Så Skal Din Double Ananas Bacon Cheese Burger Samles

Du starter med bunden, giver den en til to skiver Salat efter eget valg. derefter kommer den første Burger Patti med ost på. Så kommer du din Bacon Ananas skive på og yderlige en Patti med ost på. Din øverste Burger bolle giver du en gang BBQ Sauce og lukker din burger. Og nu er din Double Ananas Cheese Burger færdig.

Thats it, Keep it Simple.

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top