Skandinaviens største Grillevent – Homeshop.dk

image_pdf

Skandinaviens største Grillevent var den 9. Maj 2019. For 4. gang som huses hos XL-Byg i Kjellerup. Os der er grilltosse kender lokationen nok nærmer som Homeshop.dk. I deres Grillafdeling på 400kvm er der udstillet nærmest alt man kan tænke sig indenfor grillverden og mindst 100 forskellige grills. Det gør Xl Byg i Kjellerup til Danmarks største specialbutik indenfor Grill og Grilltilbehør. Jeg må sige at Thomas Sørensen og hans Team har gjort det igen i år i Kjellerup.

Thomas Sørensen - Grill kongen fra Kjellerup
Thomas Sørensen – Grill kongen fra Kjellerup

De har stablet et fantastisk Arrangement på benene med en masse udstiller indenfor Grillverden og endu flere smagsoplevelser det var sku vild.

Skandinaviens største Grillevent

Jeg har været med for 3. gang og jeg må virkelig sige at jeg er imponeret over at de kan stable sådan et event på benene hvert år. Og at man kan trække rund 6000 Grillglade menesker til Kjellerup. Grunden til det, er nok at de yder den service de yder. De sætter virkelig altid en ære i at kunden er kongen derude. De lever virkelig for at leve op til kundens forventinger og kvaliteten af deres produkter de sælger. Det er ikke bare en byggemarked man går ind i for at købe en grill. Her bliver man føret hele vejen hen til døren og skulle der opstå spørgsmål eller problemer efterfølgende er de der også for kunden. Og det er nok det jeg elsker mest ved at handle med dem i Kjellerup, deres kompetence og deres viden om Grill gør dem unik.

Skandinaviens største Grillevent – deltagende Grilludstiller

XL Byg Kjellerup - Skandinaviens største grillevent
XL Byg Kjellerup – Skandinaviens største grillevent

Der var mange grilludstiller på besøg i Kjellerup den dag, for at fremvise deres nyheder indenfor grillverden. Blandet var der Broil King*, Napoleon*, Outdoorchef*, Everdure*, Traeger*, Uuni*, Woodsmoke Bon-Fire*, Morsø*, Meater*, Kamado Joe*, Eva Solo*, Ofyr* og mange flere udstiller til sted. Enda Martin fra Steak-out.dk tog hele vejen fra storbyen for at vise hans fantastik kød frem. Jeg skal love for der var gang i grillene på alle stande. Der blevet grillet meget, virkelig meget. Der var nemlig smagsoplevelser på alle stande. Jeg personligt lavede demo for Kamado Joe, Genius Beef Grill og Fireboard*. Jeg haft en 4,5kg Cuberoll, og 4 KG Spare Ribs og sener om aften 7,5 kg hotwings på min Kamado Joe Classic2 og serverede steaks som blev tilberedt på Genius Beef grillen imens Fireboard Pit Controller passede på temperaturen i Kamadoen!

Jeg fik snakket med mange griller og udstiller og jeg håber at jeg kun svare på alle jeres spørgsmål;) Hvis ikke så skriv endelig.

Årets største grill happening med over 6000 Deltager

Skandinaviens største grillevent - Mad til folket
Skandinaviens største grillevent – Mad til folket

Hvis man er kørt sulten derfra, er man seriøst selv skyldt. Der var så mange forskellige smagsprøver på de enkelte stande det var for vild, men jeg fik da mange gode ideer med hjem til nye opskrifter. Homeshop.dk har sørget for Fadøl, Sodavand og Grillpølser til alle. Jeg har set lidt nærmer på en del udstiller men langt ikke alle som var tilstede. Og måske kommer der nogle spænde ud af det inden længe.

En kanon og unik oplevelse

Det var virkeligt en fornøjelse at være i kjellerup igen i år, og mød så mange medmenesker der er interesseret i grills og mad fra grillen. Og før jeg ævler mere om grilludstiller og grillmad og alt det der så syntes jeg i skal have lov til se nogen billeder så i kan danne jer et indtryk over den stemning der har været. Men det her skal seriøst opleves 6000 glæde menesker på et sted, er Grill Spirit en rigtigt fed oplevelse som gør at jeg har lyst til det jeg laver. Nemlig at grille.

Er du også Vild med Grill

Ja så har Homeshop.dk udgivet en online katalog “Vild med Grill” den ulitimative grill katalog med alle de top grillbrands på over 573 sider.

NB. tak til Lisbeth Døssing for at jeg må låne billederne, nu hvor jeg igen ikke fik tid til at tage selv billeder i år.

“Alle links markeret med * er affiliate links / eller affilierede links (reklame). Dette er en personlig anbefaling. Yderligere information findes her.

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top