Napoleon Kuglegrill Pro22 med vogn – Unboxing

image_pdf

Så var det på tid til at jeg skulle finde mig en ny Kuglegrill. Valget blev en Napoleon Kuglegrill Pro 22 med vogn. Grunden til det blev denne Kuglegrill. Og ikke en klassisk Kuglegrill igen fra Weber. Er enkelt, jeg skulle prøve nogle nyt. Denne Kuglegrill kan drejes 360 grader, uden at man behøver at flyttegrillen fysisk. Smart ikke?

Den har har et massivt støbejernsrist. Grillristen kan indstilles på tre forskellige højder i grillen. Og så er der lige det med at Bundspjælden kan ikke indstilles trinløst som ved en Weber. Som jeg syntes er en fordel for nybegynder der vil kaste sig ud i Grilleventyret. Lige præcis det gør det nemt at bruge denne Napolen Kuglegrill. Du er sikker på at du rammer den sammen temperatur hvertgang.

Napoleon Kuglegrill Pro22, med vogn
Napoleon Kuglegrill Pro22, med vogn

Unboxing af min Napoleon Kuglegrill Pro 22

Da grillen kom var pakken faktisk tungt tildeles fordi den store Grillrist består af massivt støbejern. Men man behøver ikke at være bange for at indholdet tager skade, fordi Grillen er rigtigt godt pakket ind.

Som i vil kunne se i min Unboxing Video. Men en ting som falder lige i øjet og det er indpakning af de enkelte små skruer som skal bruges under samling af grillen er fantastisk pakket ind. Den her indpakning gør samling af grillen til en lege og man behøver ikke lede efter der rette skruer hele tiden fordi de er pakket for sig selv. Mega lækkert, endelig en grillproducent der har tænkt vider. Allerede her tænkte jeg, det er fandme god stil.

Da jeg samlede grillen som faktisk gik som en leg. Takket være samnmelvejledning med en rigtig god billede forklaring og fordi skruerne og tilbehører var så detaljeret pakket ind. Kom jeg på tidspunkt frem til punktet hvor den nederste luftspjæld og askebeholder skulle monteres. Tænkte jeg hvordan skal man indstille lufttilførelse her? Der må være et eller andet jeg har overset.

Men Jeg fandt faktisk hurtig ud af at Napoleon har løst det forbløffende nemt, uden at man har nogen vinger som kradser på indersiden af emaljen. Som der er ved min gamle Webergrill. For at indstille den perfekte lufttilførelse i denne Napoleon Kuglegrill drejer man bare Askebeholderen og sættter dem fast i de enkelte hak som du kan se på billede for oven. Det fantastiske her er at man kan opnå den sammen temperatur hvertgang. Blot ved at sætte Askebolderen i en af de hakker. Når man skubber den helt op, lukker man helt for lufttilførelse og dermed går briketterne ud. Faktisk en smart og nem løsning, uden at man skader emaljen med tiden på inderside af Kuglegrillen.

Endnu et Plus er de store hjul der følger med denne Napoleon Kuglegrill, de garanter dig en nemmer transport rundt i haven. Og de larmer ikke lige som plastik hjulene på min gammel Mastertouch, når man kører over fliserne.

Massivt Støbejern garanter dig en fantastisk varmefordeling

Det fede ved Grillristen i denne Napoleon Kugle grill er at den er af massivt Støbejern, den har to store vinger der kan klappes op. Og når jeg skriver stor så mener jeg stor! Fordi de er så stor at man kan fjeren Kull bakkerne fra grillen uden at man skal pille risten helt op. Se det var endnu en af de smart gennemtænkt små detaljer Napoleon har i deres Kuglegrill. Man kan også indstille grillristen i tre forskellige højder. Som er smart når man for eksempel skal lave en flæskested. Her vil man typisk starte ud med at stille risten på den øverste trin. Fordi varmen stiger op ad, derfor blivergrillen varmer i toppen. Og når man har opnået den dejlig sprød svær flytter man risten bare længer ned. Dermed undgår du at dit svær bliver sort og stegen ikke bliver overkogt. og holder på dennes saft.

Yderlige kan man så nævne at låget er hængslet på grillen. Det vil sige den har sin fast plads på grillen og der er ikke nogen dingel dangel løsning hvor låget skygger halvvejs hen over dit grillareal når man skal rode rundt i grillen.

Facts om denne Napoleon Kuglegrill Pro22

Jeg er virkelig begejstret for denne Kuglegrill fra Napolen. Efter at jeg flyttede lidt rund på denne Napoleon Kuglegrill, elsker jeg den allerede lidt mere. Hjulene er behagelig at flytte rund med, de larmer ikke halv så meget på min terrasse. Som dem fra min Mastertouch. Napoleon har tilsyneladende fundet en bedre plastikblanding. Jeg er virkelig begejstret over denne Grill, om vi snakker indpakning, samnmelvejledning, eller selve grillen når den står samlet. Den har bare så meget mere at byde på end min gamle Mastertouch Kuglegrill. Jeg vil i den kommende tid lave nogen klassiske opskrifter som er speciel rettet ind efter Kuglegrillen. Som Flæskesteg, Grillkylling, en Cuvette steg og selvfølige Kamben, også kaldt Spareribs. Jeg glæder mig allerede meget til mit nye grilleventyr på denne Napoleon Kuglegrill. 

TAL, DATA, FAKTA

• WAVE™ grillrist i støbejern med vippebeslag og med mulighed for at indstille i tre forskellige højder
• Grillen kan drejes i vognen
• Ergonomisk hængslet låg
• Stor aftagelig askeopsamler
• Integreret ACCU-PROBE™ termometer
• Varmereflektor i rustfri stål
• Porcelænsemaljeret bund og låg
• Ventilation til temperaturstyring
• To håndtag, så Kulgrillen´s Grillrist er let at løfte
• Pulverlakeret stabil vogn med håndtag/stang til håndklæde
• Sammenklappeligt sidebord i rustfri stål
• To store gummihjul og to små låsbare hjul
• Bundhylde
• Grillareal: 57 cm i diameter
• Mål: H106 x B113 x D73 cm og 38,6 kg
• 10 års begrænset garanti

Du kan læse mere om Napoleon grills på deres hjemmeside her:

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

2 kommentarer til “Napoleon Kuglegrill Pro22 med vogn – Unboxing”

  1. Pingback: Spare Ribs - sådan laves Kamben på Kuglegrill • Danish BBQ

  2. Pingback: Spatchcook Kylling - på Kuglegrill, sådan gør du • Danish BBQ

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top