Hotwings – Kyllingmix i kurv på Rotisseri

Hotwings og Fritter er jo lige det der skal til når det skal gå hurtigt. Og hvis vi er ærlig med hinanden så kan man æde hotwings og fritter næsten altid. Det god ved dem her er de er hurtig tilberedt. Og smagen af hjemmelavede fritter er så toppen af poppen. I denne opskrift får du Hotwings – Kyllingmix på Rotisseri i et, det vil sige de skal laves sammen i den finmaskede kurv på rotisseri.En fantastisk måde at tilberede kyllingemix på.

Hotwings - Kyllingmix på Rotisseri
Hotwings – Kyllingmix på Rotisseri med hjemmelavede Fritter

Hotwings – Kyllingmix på Rotisseri med hjemmelavede Fritter

Hotwings og fritter all in one. Det er er den optimale tømmermændsopskrift. Man skal ikke tænke så meget og det bliver kanon. OK man kan selvfølig også lave det i den travle hverdag som jeg gør når tiden er knap og vi ikke gider stå i køkken i flere timer. Eller når Spagetti med Kødsovs bare ikke er godt nok længer.

For at komme i gang med den her opskrift skal du bruge følgende Ingredienser:

Fremgangsmåde i køkken:

  • Start med at skrælle alle kartoflerne, og skær dem dernæst ud til store flotte pommes friter, eller bruge en Pommes frittes & grøntsags jern som jeg har gjort!
  • Skyl alle fritterne i en skål med vand til det værste stivelse er væk (det tager ca. 40 sekunder)
  • Koge fritterne i vand med ½ dl eddike i 5 minutter alt efter størrelse. Kartoflerne skal stadig være ret faste.
  • Hæld vandet fra og sæt dem på køl i mindst en halv time.
  • Hæld fritterne i en frysepose og tilsæt 1 dl olie og bland grundigt sammen, så alle fritterne får olie på sig.

Fremgangsmåde ved Grillen:

  • Du kommer dine Hotwings og Fritter i Rotisserikurv og lader dem snore ved 200 grader ved indirekte varme i ca. 50 minutter. HUSK DRYPBAKKEN!

Dine Hotwings og hjemmelavede Fritter er færdige, når de er ved at have fået en pæn gylden farve. Men pas på du ikke giver dem for meget. Hvis du ikke har prøvet det her så er det på tid. For man bliver seriøst afhængig af denne kombi. En fantastisk måde at tilberede kyllingemix på.

Du finder min opskrift på fritter her:

Pommes Frittes på Rotisseri fra Grillen


Related Posts

Pommes Frittes på Rotisseri fra Grillen

Pommes Frittes på Rotisseri fra Grillen

Hjemmelavede pommes frittes på grillen i et rotisseri, enten bliver de sort eller slattent. Kender du også til dette problem! Det er slut nu! Her er den rette opskrift på hvordan dine Pommes Frittes lykkedes i Rotisserikurv på grillen!

Ketchup opskrift – sådan laver du ketchup

Ketchup opskrift – sådan laver du ketchup

Der er tusindvis af forskellige opskrifter og smagsvarianter. Ketchup kender vi alle siden siden vores barndom, og man kan spises ketchup til næsten alt. Her får du en god basisopskrift, som kan ændres og smages til med andre krydderier og ingredienser. Denne Ketchup opskrift er en all-round […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.