Bacon Rolls

Bacon Brød Ruller, er en simpel og meget nem snack!

Eller du bruger dem som tilbehør til din grillmad det bestemmer man helt selv.

Ingredienser til 2 personer

  • 10 skiver Sandwich Toast
  • Smør Ost
  • 2 Pakker Bacon
  • BBQ Sauce Mango Rom


Fremgangsmåde:

Du skærer kanten af dine Toastskiver så du har kun blød brød tilbage. Derefter ruller du de enkelte skiver flad med en Kagerulle. Efter det er Gjort smører du dem enkeltvis med Osten. Derefter ruller man dem op og vikler dem ind i Bacon! That´s it.

Når det er gjort stiller du dine ruller i køleskab i ca. 30 min.  Efter de 30 min er gået gør du din grill klar til indirekte varme en Guide til Grillmetoder finder du her. Når den er klar og står på 200 grader kan du stille dine Bacon Ruller i grillen. Efter små 30 min er de klar til at få en omgang BBQ Sauce med Mango og Rom Lad em nu yderlige trække i 10 min. Og så er de klar til servering.

Husk Bacon kan bruges til alt.

 


Related Posts

Dutch Oven BBQ Rødkål

Dutch Oven BBQ Rødkål

Rødkål kan man lave på mange forskellige måder, og med mange forskellige ingredienser. Men når man snakker BBQ og alm klassisk Rødkål, så må der ikke mangle Bacon! Normalt er jeg ikke den type der spiser Rødkål men den her…. Den er jeg vild med.

Strawberry Bacon Jam

Strawberry Bacon Jam

Smagseksplosioner der siger spar to. Rigtigt lækkert sprød bacon med en pift af jordbær og cherry chipottle forbinder sødme af de karamelliserede løg. Jeg er vild med det og det er ikke sidste gang jeg laver Bacon Jam med jordbærsmag det er sikkert.Skriv et svar


%d bloggers like this: