UUNI 3 Pizzaovn – er ikke kun til pizza

image_pdf

For nogen tid siden kom UUNI 2S Pizzaovn på marked. Men nu har firmaet frigivet deres UUNI 3 Pizzaovn. Dette er en opgraderet model af UUNI 2S. Som giver pizza tilberedt over træ, derhjemme et helt nyt udtryk. Jeg har aldrig troet at det skulle være så nemt og effektiv at lave en pizza i sådan en lille ovn. Og den kan ikke kun bruges til pizza. Men det kan du læse mere om lidt længer ned.

Hvis du elsker pizza, vil du elske UUNI 3.

Som virksomheden beskriver det: 

Uuni 3 er et fantastisk værktøj når det hedder Pizzaovn til din have eller udendørs køkken. Den er specielt designet til at holde omkostningerne, løsningen og besværet ned. En vider udvikling af den højt anerkendte Uuni 2S. Uuni 3 Pizzaovn når 500°C grader på bare 10 minutter og kan tilberede en autentisk træfyret pizza på utrolige 60 sekunder. Den patentanmeldte ovn opvarmes af træpiller, der er meget energidrevne og billige.

Nyt i UUNI 3 er nogle få vigtige forbedringer. Disse omfatter:

Et ny, luft isoleret Firebox: Den opretholder varmeffektivitet og giver ovnen hurtigt de imponerende 500°C grader. Det betyder at du kan lave en træfyret pizza på bare 60 sekunder. Den høje varme betyder også, at du kan bruge ovnen til madlavning af kød, skaldyr, grøntsager og fladbrød. Og til alt mad, der normalt kun tager kort tid over direkte varme fks. banke et Steak af, på kun 45 sekunder, det kan denne UUNI 3 klare. 

En ny træpelletbrænder, der gør det muligt at man har en bedre temperaturkontrol og kontinuerlige madlavningstemperaturer: Den er designet efter et krav og det er den skal være nem at bruge, og man lærer den ret hurtig at kende. Så indstilling og optænding bliver til en lege. 

Den nye UUNI 3 står kun på tre ben men lige dette gør at den står stabil selv på ujævne overflader. Dette er vigtigt, da UUNI 3 er beregnet til at være med på farten. Her haft man lidt udfordringer ved forgængeren UUNI 2S som haft 4 ben da det ikke er altid lige nemt at finde et jævn underflade. 

Dennes nye skorstensklemme, gøre det  meget lettere end nogensinde før at pakke UUNI 3 ned så man kan tage den med sig på den næste weekendtur. 

Det følger alt med UUNI 3:

 • Den UUNI 3 Pizzaovn
 • Træpille brænderen
 • En Pizzasten
 • En Pizzaspade
 • Et manual & sikkerhedsanvisninger

NB. Kassen indeholder ikke egetræspellets som skal være fødevaregodkendt, så du skal sørge for at bestille nogle af dem også når du kaster dig ud i dette eventyr!

Samling af UUNI 3 Pizzaovn

Samling af UUNI 3 var temmelig let. Jeg fulgte bare billederne i manualen. På ingen tid havde jeg samlet min UUNI 3, det tog faktisk kun 10 minutter og så var den klar til brug for første gang.

Teknisk specifikation af UUNI 3:

 • Højde (m) – 0,22
 • Bredde (m) – 0,36
 • Længde (m) – 0,64
 • Vægt (kg) – 13,4 kg
 • Farve – Sølv
 • Max pizzastørrelse – 33Ø cm/13 tommer
 • Bagesten størrelse – 33,7 x 33,7 cm
 • Brændsel – Træpiller
 • Materialer – 430 rustfrit stål, rustfrit stål nitter, FSC certificeret træhåndtag, Cordierit bagesten.
 • Højde på Uuni 3 med skorsten – 67 cm

Jeg syntes, at UUNI 3 er:

NEM: Selv en nybegynder indenfor UUNI Pizzaovn verden, som mig var i stand til at lave en pizza på få minutter.

SJOVT: Der er ikke noget sjover som at tilberede en pizza fra bunden, med alle ingredienser som man selv ønsker, man skupper den ufærdige pizza i den lille åbning. og trækker en færdig måltid ud igen 1 minut sener. Det er virkelig sjovt, hurtig og smagen er fantastisk. Faktisk den bedst smagende pizza jeg har lavet til dags dato.

COOL: Da venner og naboerne kom på besøg her i weekend og så UUNI 3, var deres første spørgsmål “Hvad er det?”. Og da jeg fortalte dem at det var en lille hurtig Pizzaovn som kunne så meget mere end lave Pizza, sagde de uundgåeligt, “Cool!”

Hvad jeg kan lide ved denne Pizzaovn er at den er nemt at samle, let at bruge og så laver den en fantastisk hurtig pizza …

UUNI 3 koster i dag små 2000,- kr på tilbud, og hvis du planlægger at den skal stå udenfor, er det nok en god ide med en den passende overtræk til UUNI 3 til små 249,- kr, som sammentidlig også kan benyttes som transporttaske. Jeg syntes dog for en transportabel Pizzaovn der er Prissat til 2999,- Kr. Når den ikke er på tilbud, som markedsføres som “transportabel”, kunne de have inkluderet tasken med i prisen, men desværre gjort de det ikke.

Derudover kan man købe en stegepande til UUNI 3 der er lavet i støbejern til 199,- kr.

 

 

UUNI 3 har en fair pris når den er på tilbud, den bliver så lidt dyre hvis man skal købe pellets og et overtræk med. Men en pose træpiller holder virkelig til mange måltider. Det er en seriøs hurtig, nem og sjov måde at tilberede ens Pizza på.

Derfor får den også 5 Stjerner

 

 

Du kan finde en opskrifter på en koldhævede Pizza dej her:

https://boemsen.com/koldhaevet-pizza/

Unboxing Video UUNI 3 Pizzaovn

Min første Pizza lavede på UUNI 3 Pizzaovn

Indlægget er delvis sponsoreret af:

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

4 kommentarer til “UUNI 3 Pizzaovn – er ikke kun til pizza”

 1. Pingback: Uuni Pro Pizzaovn - Produkt Review • Danish BBQ

 2. Karina Christensen

  Hej. Har netop afprøvet min uuni 3 pizzaovn. Syntes jeg havde lidt svært ved at få den sprød under bunden, men tilgengæld for sort på toppen;-( har du er bud på hvad der kan være gået galt?

  1. Hej Karina, ja din pizza er færdig på ca 60 til 120 sekunder, og du skal vende den mindst 4 gange undervejs ellers bliver den sort som du skriver… jeg gør set alle 10-15 sekunder så der går lidt sport i den?.
   I en ægte Pizzatime bliver pizzaen også flyttet rundt over fleregange for at den ikke brænder på. Det med at din bund ikke er sprød har nok med at gøre at stenen ikke er varmt nok. Jeg vil anbefale at lade ovnen stå med varme på i 30 minutter inden i går i gang med lave pizza i den så er stenen varmet op.

 3. Karina Christensen

  Tak for svar. Havde jo glædet mig til at prøve den så blev en anelse skuffet? må på den igen, har jo stort set kun fået gode anmeldelser og dine pizzaer ser også mega gode ud??
  God weekend

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top