Test af Rotisserikurv fra Napoleon

image_pdf

For nogle uger siden fik jeg en ny finmasket rotisserikurv i rustfri stål til mit rotisseri. Den gamle kurv er nemlig efterhånden er blevet byttet på garanti flere gange fordi belægningen skallede af! Valget faldt på den nye Rotisserikurv fra Napoleon Grill af to grunde. Nemlig at Napoleon skriver; rotisserikurven er lavet i rustfri stål og kan komme i opvaskemaskinen. Så her kommer min bedømmelse af denne Rotisserikurv.

Det var de to punkter, der i første omgang tiltalte mig da jeg så kurven første gang og helt ærligt, så sidder de lige i øjet. Jeg har nu brugt kurven over flere omgange og jeg må sige, den holder det, de lover!

Den her kurv er ikke helt så finmasket, som den fra andre producenter, men efter min personlig mening er det et plus, da overfladen ikke kan blive lige så varm, hvis kurven er mere finmasket. Og jeg foretrækker en rigtig varm overfalde! Jeg har prøvet flere lækre opskrifter af i Napoleons Rotisserikurv og de vil løbende komme her på bloggen.

Jeg kan dog fortælle at jeg bl.a. har grillet Pommes Fritter, Stegt Flæsk med kartoffler og Popcorn i kurven. Et andet klart plus ved kurven er, at den er mere aflang i formen end andre producenters rotisserikurve. Det medføre en større overflade, så maden i kurven bliver bedre fordelt. Napoleons kurv måler L40 x B19 x H15 cm. Og så kan kurven som skrevet bare kan stilles i opvaskemaskinen efter brug og man behøver ikke længere håndtere den store kurv sammen med børste og sæbe, stille den i blød til næste dag og være bange for maling skaller af. At kurven kan gå i opvaskemaskinen ER altså en fed feature!

Facts om denne Rotisserikurv fra Napoleon Grills

 • Rustfri Stål
 • Nem rengøring da den tåler maskin opvask
 • Større grilloverflade end ved andre producenters kurve
 • Passer også på andre grillmærkers rotisseri
 • Fair Pris

Derfor giver jeg Napoleons Rotisserikurv

 

 

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

5 kommentarer til “Test af Rotisserikurv fra Napoleon”

 1. Pingback: Pommes Frittes på Rotisseri fra Grillen • Danish BBQ

 2. Pingback: Flæskesvær på Rotisseri - Slagterbolcher på Grillen • Danish BBQ

 3. Pingback: Sødekartofler Pommes Frittes - på Rotisseri fra Grillen • Danish BBQ

 4. Kan jeg spørge hvordan det er lykkedes dig at lave popcorn i denne kurv, vores corn falder bare igennem hullerne ?

  1. Hej Per, dem jeg har lavet i rotisseri er nogen jeg købte i en US shop på ferie i tyskland. De er lidt støre end dem vi kan købe i supermarked herhjemme. Hilsen Sven

Skriv et svar

relaterede indlæg

Første opstart af den nye Traeger Timberline L

Her kommer lige en hurtig genemgang af den første opstart af den nye Traeger Timberline.

Læs mere
Traeger Timberline L

Traeger Timberline L – Unboxing af Traegers ny Timberline serie

Ja nu står vi her, vi har 2023 og der er gået 5 år siden

Læs mere
Beef Hammer på gasgrill

Beef Hammer tilberedt på Gasgrill

Beef Hammer er for tiden en af de meget populære udskæringer. Jeg har sidste år

Læs mere
Scroll to Top