Test af GrillEye Grilltermometer

image_pdf

GrillEye termometer er et nyt og lovende Bluetooth-grilltermometer. Producenten G & C lover for GrillEye termometeret at Bluetooth-rækkeviden er op til 100 m. Men den lovede rækkevide og det faktiske resultat har desværre aldrig rigtig passet på alle de tidligere testede Bluetooth-termometre, fordi den faktiske rækkevide altid var nogle lavere end den opreklamerede.

Desuden har termometeret den store fordel, at du kan forbinde op til seks sensorer. Så du kan teoretisk måle grillen og kernetemperaturen på tre grill, med hver et stykke kød, eller fra en grill med fem stykker kød. Grundenheden leveres med to temperaturføler. Hvis du har brug for flere temperaturføler, kan de købes separat. GrillEye og separate temperaturføler kan købes hos TBS Grillshop.dk.

Unboxing og første indtryk af GrillEye termometer

Udpakning af selve ??termometeret er ikke ret spektakulært. Termometeret er placeret midt i boksen, og de to prober er placeret til højre og venstre for basisenheden i en gummiholder, hvor sensorkablet sidder rund om holderen. Der er også to klemmer med til temperaturføler så man kan fastgøre dem på grillristen, samt to AA-batterier.

Følgende er med i Basispakken:

 • 1 x GrillEye termometer
 • 2 x temperaturføler (kabellængde ca. 115 cm) inkl. holder
 • 2 x klip til følerne
 • 2 x AA batterier
 • Betjeningsvejledning på tysk og engelsk

Det første indtryk af GrillEye termometeret er meget godt. Kvaliteten er meget bedre end for eksempel Maverick ET-733. En hængslet aluminiumbeslag sikrer at den står sikkert på bordet. Til højre og venstre er der tre nummererede bøsninger, til i alt seks temperaturspyd. Under den store skærm er en “home button”. Tænd / sluk-kontakten er placeret på bagsiden, sammen med batterirummet og højttaleren til alarmsignalerne.

GrillEye app og opstart

Inden du tager termometeret i brug førstegang, skal du downloade GrillEye-appen, som er gratis til iOS og Android. Hvis du har aktiveret Bluetooth og startet appen, tænder du også din GrillEye. Når din tablet eller smartphone har fundet enheden, skal du parre den med “home button” og den er klar til brug. Det hele virker hurtigt og fungerer ved første forsøg.

Temperaturfølerne og dennes nøjagtigheden

Basisenheden omfatter to temperatursensorer. Har du ikke har nok i de to temperaturspyd, kan man købe dem enkeltvis og tilslutte op til fire yderligere temperaturføler til sit GrillEye Termometer. Temperaturfølernes røde Metalkappe er ret praktisk, til når du skal trække temperaturføleren ud af kødet, fordi du har meget mere greb her end ved andre producenter. Proberne indikerer temperaturer op til 300 ° C og er varmebestandige op til 380 ° C. Sensorkabellængden er 115 cm.

For at kontrollere, hvor præcis termometeret indikerer temperaturerne, anbefales testen i kogende vand, fordi kogende vand har nøjagtigt 100 ° C.

Et rigtig højdepunkt er den integrerede temperaturoptagelse! Ved for eksemple nøjagtighedstesten med kogende vand er det let at følge temperaturprofilen. Denne funktion er selvfølgelig ideel til overvågning når du laver Pulled Pork eller Beef Brisket. Så kan man meget nemt se om der har været temperatur problmer hen over ens cook. Det bedste af alter at Temperaturkurven registreres for hver enkelt sensor.

App’en er meget nem og intuitiv at bruge. Du kan indstille en timer, alarm temperaturer og du kan skifte mellem Fahrenheit og Celsius. Et yderlige plus er at der er forudindstillede temperaturer for oksekød, kalvekød, lam, svinekød, kylling, kalkun, fisk, hamburgere, BBQ røgning, varmrøgning og koldrøgning. De forudindstillede temperaturer kan til enhver tid justeres og ændres!

Rækkevide af GrillEye termometeret

Hertil kunne GrillEye termometeret overbevise på alle punkter. Men det afgørende kriterium er og forbliver selvfølgelig rækkeviden! Og hvor god er det bedste Grill termometer, hvis den efter 3-4 meter mister kontakten? Bluetooth-teknologien har skuffet flere gange ved andre termometre, og jeg kunne ærligt talt ikke forestille mig, at man kan opnå en Bluetooth rækkevide på 100 m.

Men termometeret skulle lære mig nogle bedre. Jeg tog min telefonen og skridttæller og gik udenfor for at se hvad den kan. Efter 118 trin meddelte appen en frakoblingen med en alarm. Jeg målte ikke efter men med en skridtlængde på ca. 85 cm kommer det meget godt hen mod de 100 m. Selv i huset med flere vægge er modtagelsen ingen problem, her var 25 meter rækkevide ikke noget problem. Styrken af ??Bluetooth-signalet vil så naturligt falde af, men der var ingen forbindelsesafbrud her. Det er svært at tro, men dette termometer lever op til sit løfte! Testen er udført på følgende Android og iOS enheder: Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, iPad og Samsung Galaxy Tab. På alle enheder var de samme gode resultater. Dog skal der lige siges at der er forskellen på bluetooth versioner i de enkelte telefoner som kan gøre at den ikke kan række de 100m da telefonen kun kan klare 60m. Så det er ikke altid ens termometers skyld gnaske ofte er det at det er faktisk vores telefon der er banditten fordi den har en ældre bluetooth version.

GrilEYE Fact

 • + Op til 6 temperaturfølere kan tilsluttes samtidigt
 • + Sensorer måler op til 300 ° C og er temperaturbestandige op til 380 ° C
 • + Høj Bluetooth-rækkevidde op til 100 m
 • + Nem og intuitiv app
 • + Forudinstallerede temperaturer til forskellige typer kød
 • + Optagelse af temperaturprofilen (ideel til longjobs)
 • – Appen er kun på Engelsk, Tysk og Fransk desværre

Konklusion

GrillEye Termometeret sætter nye standarder blandt Bluetooth grilltermometre. Med hensyn til følelse, udseende og kvalitetsindtryk er det langt forud for de Maverick termometre, som jeg har brugt inden. App’en er moden og intuitiv at bruge. Igen er grilltermometeret godt forud for konkurrenterne her, dog har det et minus, appen findes desværre kun på Engelsk, Tysk og Fransk. Det afgørende kriterium for et termometer er selvfølgelig rækkeviden. Men dette Bluetooth grilltermometeret sætter nye standarder og skaber faktisk en rækkevidde på op til 100 m udendørs! Samtidig er jeg lidt forbløffet, overfor dennes indendørs rækkevide. Batteriforbruget er også begrænset, her haft jeg efter 7 timers brug stadig 70% Batteri tid tilbage. Sjældent har et produkt overbevist mig så meget i en test! GrillEye er nok den nye nummer 1 indenfor Bluetooth grilltermometer på markedet og modtager en klar købs anbefaling fra mig!

Jeg giver GrillEye 4,5 stjerner. Kun pga. ingen dansk sprog i appen, ellers var det blevet 5 stjerner.

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

2 kommentarer til “Test af GrillEye Grilltermometer”

 1. Pingback: Pulled Pork -10 trin vejledning til det perfekte Pulled Pork! • Danish BBQ

 2. Pingback: GrillEye Pro Plus - Test af det nye WiFi - Bluetooth grilltermometer • Danish BBQ

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top