Napoleon Rogue 425 All Black – Napoleons Badmobil Review

image_pdf

Denne Blogindlæg indholder produktplacering*

Napoleon Rogue 425 all Black* er en kompakt og meget alsidig grill. Dog skiller den sig ud da den ikke har en almindelig sideblus, den har nemlig en Sizzle Zone. Sizzle Zonen er ikke kun et sideblus den er nemlig hovedsaglig beregnet til at banke kød af. Lukke kødets overflade og give en fantastisk stegeskorpe. som garanter dig en saftig bøf fordi alt saft bliver lukket ind. Men det kommer jeg mere ind på sener. Jeg har testet den her grill nu i små 6 mdr. og jeg er virkelig positiv overrasket. Dennes Størelse og funktionalitet gør den seriøst til en grill der kan måle sig med de store.?

Denne Napoleon Rogue er en virkelig gennemført grill der bestemt ikke behøver at gemme sig bag dennes storebrødre Napoleon LEX og Napoleon Prestige PRO.

Napoleon Rogue 425 all Black – Unboxing

Jeg vil ikke skrive over hvordan det er at samle den grill fordi det har jeg lavet en lille video om tideliger i år. Det tog ca 30 til 40 minutter at samle denne Napoleon Rogue 425, hvis man regner den tid fra jeg har brugt til at tage videoer og billeder. Ja det kan virke lidt u overskuelig med alle de dele der kommer frem når man får den pakket helt ud. Men følger man vejledningen er man faktisk hurtigt i mål.

Dog er der en ting man skal være ops på og det er gennemføring af gasslangen til gasflasken. den skal køres ud mellem de to øverste plader på bagsiden og ikke ved den nederste som vidst i vejledning. Det er fordi vejledning er fra en fransk model og der er slangerene er tynder og længer i Frankrig.

Når grillen er færdig samlet, er den virkelig meget stabil. Man får virkelig fornemmelsen af, at der er tale om en gasgrill af høj kvalitet og man får lyst til at smide nogen bøffer på den omgående.

Napoleon Rogue 425 all Black Gas grill- genemgang og features

Den her grill har virkelig en personlig touch som jeg syntes er ret feed. Den er holdt stilrent mørkegrå og sort, og så har man formået at lege med krom i de enkelte drejeknapper som harmonere fantastisk med håndtaget og termometer på låget. Den her grill er så stilrent at det faktisk er mega feeed. Det er nok også derfor den har fået navnet Badmobilen indenfor gasgrill verden. Jeg er hvertfald vild med den.

Drejeknapperne til de enkelte brænder og dennes Sizzle Zone er dejligt store med et gummiovertræk på drejefladen som sikre at man har en sikkert greb uden at man skal tage de tykke grilhandsker af hvertgang. Man har virkelig et godt greb her.

Napoleon Rogue 425 – hovedbrænderne er med automatisk tænding

Napoleon Rouge 425 All Black* kommer med tre brændere, som giver mulighed for både at grille ved direkte og indirekte varme. De tre brændere er med automatisk tænding som i øvrig alle Napoleon grills har. Så snart man drejer knappen, antænder en gnist gassen, uden at man skal trykke på yderlige knapper for at få en tændningsgnist. De tre almindelige brændere er med automatisk tænding.

Napoleon Rogue 425 – elektronisk tænding på Sizzle Zonen

Napoleon Rogue 425 All Black gasgrill kommer med en elektronisk tænding til Sizzle Zonen, der kræver et AAA batteri. Og når man har fyret op under den så er man klar til et flamme inferno når der skal laves bøffer på den. 🙂 Her skal man seriøst være OBS fordi en bøf eller steak må maksimalt grilles 30 sekunder per side.

Dette gentager man 2x per side. Derefter skal din bøf ind i grillen ved indirekte varme til den har den ønskede kernetemperatur.

Napoleon Rogue 425 – Grillareal og must have

Som sagt Grillareal kan man aldrig have nok af og her er Napoleon ikke gået på kompromisse med nogle når man snakker Grillareal på 60 x 45cm ind i grillen. Dennes brænder er lavet i 304 rustfri stål. Det samme gælder dennes Sear Plates som ligger hen over brænderne de er også lavet i 304 rustfri stål, ligesom grillristene. Dennes låg som er sort emaljeret og ikke lakeret som ved andre grillproducenter huser et flot Grilltermometer og er forberedt til Rotisseri brug.

Jeg har haft min Rogue All Black op på over 360 grader, som er rigeligt. Og i højste tilfælde kun skal bruges til at bage Pizza på den.

Napoleon Rogue 425 Sizzle Zone

Når man så kommer til Sizzle zonen på de nye Rogue modeller har Napolen skruet en lille smule ned for banjoen. Den nye Rogue serie har fået en mindre Sizzelzone. Men det gør faktisk ikke nogle man kan stadig have en wok, eller gryd på den og der er rigeligt med plads, hvis man ønsker at banke et helt Flanksteak af. Sizzelzonen på de nye Rogue modeller har et grillareal på 26 x 23cm. Som er nok i mine øjne til en famile på 4-6 personer, der skal forkæles med Steaks.

Den her All Black model sidder den i den ene sidebord som kan foldes ned. Det kan man gøre med dem bække og dermed er det nok en af de grills der er mest pladssparende når man ikke skal bruge den hvertdag. Eller når den skal i vinterhiet som er et fy ord hos mig;) Fordi man griller jo hele året rundt. 😉

Tilbehør til Napoleon Rogue 425

Der findes alt virkligt alt til denne grill. Fra overtræk til Rotisseri, fra Stegepladen til en kul og røgbakke. Shashlik grillspyd, Kurv til rotisseri en wok med indsats og meget meget mere.

Grillmad på Napoleon Rogue 425 all Black

Hvad kan man alt tilberede på den her Napoleon grill. Svaret en enkelt: nemlig alt. Alt kan tilberedes på en grill. Mit motto er kan det spises, så kan det også grilles og sådan er det. En Napoleon gasgrill er ikke kun en gasgrill, den er nemlig også en KULGRILL,  en kæmpe Bradepande, en Ovn og en kæmpe Grillspyd hvis man har en rotisseri til den, i et.

Jeg lader de kommende billeder tale for sig selv så i kan få et indtryk af hvad man alt kan tilberede på denne Napoleon Rogue 425 all black.

Facts om den nye Rogue 425 all Black 

 • Tre individuelle brændere i 304 rustfri stål
 • Infrarød SIZZLE ZONE™ sidebrænder
 • JETFIRE™ tændingssystem
 • WAVE™ grillriste i rustfri stål
 • Integreret ACCU-PROBE™ termometer
 • Sear Plates™ i 304 rustfri stål
 • To nedfældelige sideborde med redskabsholdere
 • Låg i sort emalje
 • Stor varmehylde til fx brød
 • Flytbar udvendig marinade-hylde
 • NAPOLEON® 15 års Limited garanti
 • Mål: H121 x B130 x D64 cm og 64 kg
 • Primært grillareal: 45 x 60 cm
 • Sekundært grillareal: 26 x 23 cm
 • Vejledende udsalgspris 8999,- kr

Konklusion

Under samleprocessen var der lidt knas i den, da der vises i vejledning at slangen til gasflasken skal køres ud af grillen ved den nederste bagpanel, derimod skal den føres ud mellem de to øverste paneler på bagiden. Når alt kommer til alt, og grillen er samlet, så er man virkelig ikke i tvivl om, at Napoleon Rogue 425 All Black er en høj kvalitativ gasgrill som vejer 64KG.

De tre brændere kombineret med dennes fem Sear Plates giver en fantastisk varmefordeling god grillsmag til kødet, de rustfrie riste gør at kødet slipper nemt, og er virkelig nemt at holde rent.

Sizzle Zonen er nok det der løfter denne gasgrill til the next level af en rigtig god gasgrill. Sizzle Zonen bliver rigtig varm, faktisk helt op på 980 grader på blot 30 sekunder. Denne enorme varme sørger også for at fedt bliver brændt af, kan man virkelig smage det at flammerne har kysset kødet som man er vandt til når man griller ved direkte varme over trækul, selvom der er tale om en gasgrill. Napoleon Rogue 425 All Black bliver dejligt varm, over 360 grader som er ideal til at bage hjemelavet pizza. Kødet får dejlige stegeskorper og grillstriber ved direkte grillning ved høj varme, Men man kan også køre den helt ned i temperatur så den er egnet til at lave Pulled Pork eller Spareribs på gasgrillen. Med andre ord er tale om en grill, til hele familiens behov.

Godt:
 • God byggekvalitet
 • Automatisk brændertænding
 • Kan blive rigtig varm
 • God varmefordeling
 • Rustfri Riste der tåler maskinvask
 • Napoleons Sear Plates giver en fantastisk grillsmag
 • Sizzle Zonen er bare et must have
Minus:
 • Samleprocessen kan være lidt beder bedre beskrivet, da der er en enkelt fejl i vejledning med genemførring af gas slangen.

Links til omtalte produkter, Inkl. Links Til Forhandler:

“Alle links markeret med * er affiliate links / eller affilierede links (reklame). Dette er en personlig anbefaling. Yderligere information findes her “

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top