Napoleon LEX 485 – Unboxing af min første Napoleon Grill

image_pdf

For mig er Napoleon LEX 485 en af de gasgrill, der giver mest værdi for pengene på det danske marked. Jeg fik min Napoleon i maj 2017 – det betyder, jeg har haft fornøjelsen at grille på den i et stykke tid nu. Og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.

Planen var oprindeligt, at jeg vil have lavet dette blogindlæg allerede i sommeren 2017. Men I kender det sikkert, tiden flyver afsted og jeg fik først taget mig sammen til det nu! Men det betyder ikke at du skal snydes for en kort gennemgang af Napoleons LEX 485.

NAPOLEON LEX 485 – EN ÆGTE GRILL-HELT!

Denne gasgrill fra Napoleon, bringer en ægte grilloplevelsen hjem til dig. Jeg blev langt fra skræmt af samlingen af grillen og det er yderst positivt. Der skal ikke bruges mange skruer, alle skruer var i pakken, alt værktøj fulgte med og den medfølgende samlevejledning er fantastisk gennemskuelig. Der har ikke været et eneste irritationsmoment undervejs. Her under kan du se, hvordan skruerne er pakket ind og hvordan det gør nemt at finde den rette skrue under samlingen

Du pakker grillen ud, samler den, brænder den ren og er derefter klar til at smide en bøf på. Når det er sagt så er det en rigtigt god ide at være to om at samle Napoleons LEX 485.

Denne Napoleon grill er udstyret med den berømte infrarøde “SIZZLE ZONE ™” sidebrænder med “WAVE ™“støbejernsrist. Sidebrænderen kan varmes op til næsten 1000 °C og sikrer dig de perfekte bøffer.

NAPOLEON LEX POWER

Når vi snakker saftige retter fra rotisseriet giver dennes infrarøde bagbrander, som består af keramik, et ekstra kick og med den høje cookbox behøver du ikke fjerne grillristene. Det er smart! De 4 interne brænderør giver en forbrændingsudgang på op til 22,2 kW. Grillens “JETFIRE ™” tændingssystem sikrer en hurtig og sikker opstart af grillen og af brændstof bruger NAPOLEON LEX 485 almindelig flaskegas. Og den har i alt seks brændere.

MULIGHEDERNE

Med et samlet grillareal på 4016cm2 har LEX 485 en burger kapacitet (ved burger med 10cm i diameter) på 30 burgere på sine grillriste. Med “i-Glow ™ / NIGHT LIGHT ™“-knapperne er grillning heller ikke en forhindring om natten – når du skruer op for gassen lyser knapperne kraftigt og når du skruer ned lyser de mindre kraftigt. Så er det let at se inde fra stuen om der er gang i gas-biksen. Visuelt er grillen lavet af rustfrit stål og har en temperaturindikator på låget, hvilket ifølge fabrikanten giver mulighed for at indstille og regulere den optimale og perfekte temperatur.

Grillen har sidehylder på begge sider. Den venstre hylde er udstyret med et integreret skærebræt og marinadebox til forberedelse og tilberedning direkte på grillen. Ud over forberedelsesoverflade har NAPOLEON LEX 485 også redskabskroge og tilbehørsholdere til opbevaring af grilltænger, saucer, krydderier og andre gadgets.

DET FØRSTE INDTRYK

Mindst lige så vigtigt som grillens egenskaber er garantien. Napoleon stoler på deres “Præsidentens Begrænsede Livstidsgaranti”. Efter første opstart og indbrænding, kunne jeg allerede se, hvilken kraft der er gemt under de normale brændere, såvel som under ”SIZZLE ZONE ™” og den bageste brænder. Grillen bliver virkelig varm! Og nu godt 7 måneder efter første ibrugtagning af min Napolen LEX 485… tja, jeg er stadig begejstret over grillens måde at håndtere opgaven. Om det er for at branke et stykke kød af eller lave wok-retter på Sizzle Zonen, eller om vi skulle have burger eller en almindelig steg; den her grill har ikke svigtet! Og jeg er ret sikker på, jeg vil få meget glæde af den, også i fremtiden. Så hvis du overvejer at købe en Napoleon gasgrill så kan jeg helt klart anbefale LEX 485.

https://youtu.be/nyWAlccWU78

Du kan læse meget mere om Napoleon grills her:

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

4 kommentarer til “Napoleon LEX 485 – Unboxing af min første Napoleon Grill”

  1. Pingback: Black Burger Bun - Sort Hamburger Boller • Danish BBQ

  2. Pingback: Wienerschnitzel - sådan gør du på grillen • Danish BBQ

  3. Pingback: Napoleon LEX485 - Efter 10 Måneder • Danish BBQ

  4. Pingback: Napoleon Prestige Pro 500 - Unboxing af min ny Gasgrill • Danish BBQ

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top