Flæskesvær – Slagter Bolcher lyn Opskrift

Flæskesvær skal være sprøde, knasende og perfekt saltede. Hjemmelavede flæskesvær er årets appetizer herhjemme hos os. I denne opskrift er jeg ind på temaet hvor man koger sværene inden de ryger på grillen. Det forkorter faktisk ventetiden en del. Med andre ord du har friske hjemmelavede Slagter Bolcher på under 2 timer. Isted for at man skal salte dem dagen inden koger man dem bare i saltvand.

Flæskesvær

til 4 personer.
forberedelsestid ca. 20min tilberedningstid: ca. 80 min.

Ingredienser Til Flæskesvær / Slagterbolcher

Fremgangsmåden – Sådan Laver Du de perfekte Slagterbolcher

  1. Man starter med at skære svinehuden i strimler så de er 1cm tykke og 5-6cm lang.
  2. Bring en gryde med 4 liter vand i kog og tilsæt svinestrimlerne og 40g salt. Lad strimlerne koge under låg i ca 20 minutter og hæld vandet fra.
  3. Nu fordeler du dine svær på køkkenbordet på et viskestykke eller køkkenpapir og lader dem tøre ved stuetemperatur i 20 minutter.
  4. Imens du venter starter du din grill op på 225 grader med to sidebrænder tændt på max varme. Plus du indstiller bagbrænderen hvis du har en på din grill på halv styrke. Du skal have 230 grader i grillen.
  5. Når du har en stabil temperatur i grillen kommer du dine svær i din fintmaskede kurv til rotisseri og hælder 1 tsk af  Steak Seasoner hen over.
  6. Nu lukker du kurven og kommer den i grillen. Husk et drypbakke under Rotisseri kurven med lidt vand i. Her skal de nu snore rundt i små 40 minutter. Husk at tjekke dem fleregange løbende og sørg for der er nok vand i drypbakken heletiden. Ellers risiker du en fedtbrand.
  7. Når dine svær har den ønskede farve nemlig gylden og sprød er de klar til at komme af grillen. Jeg hælder dem altid i en allubakke med nogle køkkenpapir så det sidste fedt lige kan dryppe af.

 

 

Flæskesvær på Rotisseri… i denne opskrift skal Flæskesværene saltes dagen inden og tilbringe natten over på køl.

Flæskesvær på Rotisseri – Slagterbolcher på Grillen

Liste Over Udstyr Jeg Har Brugt Inkl. Links Til Forhandler:

“Alle links markeret med * er affiliate links / eller affilierede links (reklame). Dette er en personlig anbefaling. Yderligere information findes her.


Related Posts

Stegt Flæsk på Rotisseri – med Grillstegte Rosmarin Kartofler

Stegt Flæsk på Rotisseri – med Grillstegte Rosmarin Kartofler

Stegt flæsk er et hit ikke kun hjem hos os. det gælder nok hele Danmark ;). Det bedste resultat får du ved at lave dem på Rotisseri. I den Rustfri kurv til Rotisseri fra Napoleon kan der være 2,5kg Flæsk.

Flæsk – Stegt Flæsk på grill hvordan

Flæsk – Stegt Flæsk på grill hvordan

Er du også i den situation at du ikke kan undvære stegt flæsk. Når du først har sat tænder i dem når de er tilberedt flæsk på grillen. Ja så er der seriøst ingen vej tilbage. Jeg har lavet her en oversigt til dig over […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.