Ryobi Power Inverter Ideal til dig med Træpillegrill på farten

image_pdf

(Indeholder Reklame)

Ryobi har lavet en Powerinverter som kører på deres 36V batterier. Det vil sige har man et Ryobi Produkt der kører på deres 36v Batterier så er man faktisk godt kørende for små 799,- KR. 

Grunden til jeg laver den her anmeldelse er fordi jeg er med i Team Traeger Danmark hvor vi afholder et Europa mesterskab indenfor grillning. Det går ude på at tilberede et ret på 45min. Jeg Teamet up med SmokenhagenBBQ. Og vores plan var at lave det Danmark er kendt for ud i verden blandet turisterne. Og det er HotDogs og Gamledags Vaffelis. Som alle har smagt når de er på ferie i Danmark. Nåja er der jo lige to ting mere, vi er kendt for ved turisterne. Nemlig vores strande og vandet.

Så alt i alt gik det ud på at vi skulle grille på stranden med en Traeger grill som kører på Træpiller. Men for at den kan starte op og kører behøver den 220V Så vi haft et problem der skulle løses 🙂 Derfor kontaktet vi Ryobi Danmark og spurgte om vi måtte låne sådan en Powerinverter inkl Batteri og lader. Og det måtte vi gerne. 

Ryobi Powerinverter

Tekniske Facts om Ryobi´s Inverter:

  • Er en Kraftfuld MAX POWER inverter som  leverer 230V / 300W kontinuerlig strøm, der giver dig mulighed for at bruge eldrevne produkter når du er på farten.
  • Den har en ‘Ren’ sinusbølge AC-strøm som er perfekt til at drive følsom, elektronik og små enheder.
  • Den har følgende USB udgang: 1 x USB Type-A udgange og 1 x USB Type-C udgange (5V, 2.4A total) til opladning af USB-drevne enheder
  • Dennes indbygget LED lys sikrer, at enheder og kabler let kan tilsluttes uanset lysforhold.
  • Dennes LED lys har 2 indstillinger – 50% og 100% – så er man altid en god belysning i ens arbejdsområde plus du er sikker på at du kan spare på strømmen og undgå at blive blændet. 
  • Den er udstyret med et integreret bærehåndtag og et integreret vægbeslag.
  • Den er Ideel til camping, rejser, bilrejser, forretningsrejser, shelterture og meget mere.  Den kan også bruges som en reservestrømforsyning i tilfælde af strømafbrydelse.

Du kan også besøg Ryobi´s Hjemmeside* for mere info. Der har de også en interaktiv drifttidsberegner for at finde ud af , hvor længe dit RYOBI MAX POWER batteri kan drive din eldrevne enhed! Pisse smart 

På de to billeder kan du se at Ryobi Power inverter kan trække en Traeger Timberline 850. Jeg skulle lige teste og se om den også kan trække de store Traeger Grills og det kan den. Det syntes jeg personligt er lidt interesant til fremtiden. Fordi jeg har en idee om nogle mindre catering i fremtiden fks. i vildmarken. Og der er der ikke altid strøm de steder man kommer.

Min Traeger Timberline 850 har kørt små 4 timer på det på billede vidste 12aH Ryobi batteri og den er stadig fuld opladet. 

Ryobi Power inverter kan trække to Traeger Ranger

Som du allerede kan se i det øverste billede så kan den her Inverter faktisk køre to Ranger. de skal bare startes forskudt. Da de har en opstartsstrømforbrug på omkring  300w.

Men når de er startet op og Ingnigter er slået fra igen så bruger de max 50W strøm i timen hvert. Under vores strand tur haft vi to ranger igang hele optagelse tog næsten 4 timer med pjatteri og hygge. Tilberdening af maden var faktisk kun små  40 minutter. Men grillene kørt næsten 4 timer og vi haft brugt et 6ah 36v batteri. til de to ranger. Og det kunne den fint klare men den skulle skiftes da vi slukkede ned for grillene. Da vi pakkede sammen. Så Den her inverter med 6aH batteri kan køre med 2 traeger Ranger i 4 timer ved en temperatur indstilling på 160 og 220 grader i grillene.

LIGE LIDT VIDEO FRA INDEN VI GIK IGANG

Her har i lige et Drone test video fra inden vi gik i gang med optagelserne. Så i rent faktisk også kan se at den Ryobi power inverter kan trække to Traeger Ranger Grills. Pisse smart til os på farten. 

Konklusion

Jeg har efterfølgende brugt den en uge til at grille med mine Traeger Timberline 850* og på Ironwood885* og den power inverter fra Ryobi trækker dem alle uden problemer. Det længste jeg har lavet det var Spareribs her i weekend på min Ironwood 885 der var grillen små 8 timer i gang og det var ingen problem for den store 12ah Batteri. Den har faktisk kun brugt 50% af batteriet så der er virkelig strøm i de her Batterier. 

Købstip: 

Når du har 36v serien fra Ryobi er du hurtigt kørende nemlig kun med deres Power inverter til  799,-* men skal du ud og investere i et Batteri og en oplader så vil jeg helt klart anbefale at starte med Ryobi 36v Sæt til 2299,-* Der har du nok strøm til 4 timer hvis du bruger 2 Traeger Ranger* og 6-7 timer ved en alm. Traeger grill som fks. en Proserie 575*. Vil du over i at lave Pulled Pork eller lignede på Farten ja så skal du nok investere i en 12ah Ryobi Batteri. De er ikke lige frem billigt men bestemt alle pengene værd. 

Klik på Billede for at finde din nærmeste forahndler

Ryobi Max Power 36v produkter er stillet til rådighed fra Ryobi Danmark.

“ALLE LINKS MARKERET MED * ER AFFILIATE LINKS / ELLER AFFILIEREDE LINKS (REKLAME). DETTE ER EN PERSONLIG ANBEFALING. YDERLIGERE INFORMATION FINDES HER.

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top