Hot Honey | BBQ-Rub 180g

Hot Honey er en let krydderet BBQ Rub med honning og chipotle. Sammen sørger de for en fantastisk sødme med den rette let styrke. Hot Honey er speciel afstemt til SpareRibs. Men egner sig også til alt fjerkræ og svinekød

Danish BBQ – Hot Honey

Honey Dust er en fantastisk krydderiblanding til Spareribs og alt andet svinekød der tilberedes Low & Slow. Dennes enkle sammensætning af ingredienser sørger for at hele smagsmotoren sættes igang først er denlækkert sød og så kommer den let styrke snigende. Ønsker du et sikkert valg til at løfte dineSpare Ribs til the next level, så er Hot Honey et spændende og sikkert bud.

NB. 30g er nok til 1kg kød. 

Ingredienser:

Krydderier (peberfrugter, løg, hvidløg, røget chili, peber), sukker, krydderier (vegetabilsk protein, salt), honningspulver 5% (honning, maltodextrin)

Nettovægt: 180g

Næringsindhold / 100G

Energi: 1452kJ -347kcal
Fedt: 4g
-heraf mættet fedt: 0,8g
Kulhydrat: 62,5g
-heraf sukker: 52,6g
Protein: 10g
Salt: 5,7g

Kan købes hos Steak-Out.dk


Related Posts

Honey Dust | BBQ-Rub 200g

Honey Dust | BBQ-Rub 200g

Honey Dust BBQ Rub indeholder tørt Honning, dennes sødme og de øvrige ingredienser spiller fantastiks godt sammen til en lækker sød BBQ Rub.  Et perfekt produkt til fjerkræ og svinekød men også for grøntsager, kartofler eller de allerfleste grillretter.

Hot Bastard | Stærk BBQ-Rub 180g

Hot Bastard | Stærk BBQ-Rub 180g

Nu bliver der fyret op for smagen og intensiteten af chili! Denne krydderiblanding er perfekt til dig, som foretrækker en brændende smag i kød, saucer, grøntsagsretter og dips. Den brændende smag vil du med garanti opleve med Hot Bastard, men krydderiblandingen er naturligvis ikke så […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: