Steak Crust | Peberblanding 180g

Steak Crust indeholder 59% ren peber. Den er især velegnet til stegning af kød for at give det et sidste touch. Det sørger peberblandingens indhold af blandt andet ren sort peber, schinus peber, røget chili og salt for. Det sidste touch, som denne peberblandingen formår at give, gør ethvert stykke kød endnu mere velsmagende. Det fremhæver det bedste i ethvert stykke kød.

Danish BBQ – Steak Crust

Peberblandingen er særligt velegnet til kød, men den er også god i gryderetter, til fisk, i supper, i saucer og meget mere. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan bruge krydderiblandingen til. Den giver en dyb, rund og nuanceret smag sammenlignet med traditionelt peber.

Danish BBQ krydderiserien indeholder ingen smagsforstærkere, ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Ingredienser:

sort peber 59%, røget salt, rosa peber (schinus terebinthifolius), røget chili.

Nettovægt: 180g

Næringsindhold / 100G

Energi: 928kJ -222kcal
Fedt: 3,3g
-heraf mættet fedt: 0,7g
Kulhydrat: 35,4g
-heraf sukker: 33,6g
Protein: 7,4g
Salt: 30,8g

Kan købes hos Steak-Out.dk


Related Posts

Pineapple Punch | BBQ-Rub 220g

Pineapple Punch | BBQ-Rub 220g

Pinapple Punch BBQ Rub indeholder som navnet antyder ananas som giver rub’enen frugtagtig smag samtidig med at chipotle chilien giver en mild skarphed. Denne BBQ-Rub er fantastisk på ribs af en hver art.

Swine Shine BBQ Glaze | BBQ-Sauce

Swine Shine BBQ Glaze | BBQ-Sauce

Hvad ville en bil være uden lakering… kan du se pointen? Det er det samme med Ribs. De er kun komplette og perfekte med en flot, skinnende glaze. Denne BBQ glaze giver dig lækre røgnoter, en lækker smag og et skinnende blankt ydre uden at […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.