Test af Rotisserikurv fra Napoleon

For nogle uger siden fik jeg en ny finmasket rotisserikurv i rustfri stål til mit rotisseri. Den gamle kurv er nemlig efterhånden er blevet byttet på garanti flere gange fordi belægningen skallede af! Valget faldt på den nye Rotisserikurv fra Napoleon Grill af to grunde. Nemlig at Napoleon skriver; rotisserikurven er lavet i rustfri stål og kan komme i opvaskemaskinen. Så her kommer min bedømmelse af denne Rotisserikurv.

Det var de to punkter, der i første omgang tiltalte mig da jeg så kurven første gang og helt ærligt, så sidder de lige i øjet. Jeg har nu brugt kurven over flere omgange og jeg må sige, den holder det, de lover!

Den her kurv er ikke helt så finmasket, som den fra andre producenter, men efter min personlig mening er det et plus, da overfladen ikke kan blive lige så varm, hvis kurven er mere finmasket. Og jeg foretrækker en rigtig varm overfalde! Jeg har prøvet flere lækre opskrifter af i Napoleons Rotisserikurv og de vil løbende komme her på bloggen.

Jeg kan dog fortælle at jeg bl.a. har grillet Pommes Fritter, Stegt Flæsk med kartoffler og Popcorn i kurven. Et andet klart plus ved kurven er, at den er mere aflang i formen end andre producenters rotisserikurve. Det medføre en større overflade, så maden i kurven bliver bedre fordelt. Napoleons kurv måler L40 x B19 x H15 cm. Og så kan kurven som skrevet bare kan stilles i opvaskemaskinen efter brug og man behøver ikke længere håndtere den store kurv sammen med børste og sæbe, stille den i blød til næste dag og være bange for maling skaller af. At kurven kan gå i opvaskemaskinen ER altså en fed feature!

Facts om denne Rotisserikurv fra Napoleon Grills

  • Rustfri Stål
  • Nem rengøring da den tåler maskin opvask
  • Større grilloverflade end ved andre producenters kurve
  • Passer også på andre grillmærkers rotisseri
  • Fair Pris

Derfor giver jeg Napoleons Rotisserikurv

 

 


Related Posts

Pommes Frittes på Rotisseri fra Grillen

Pommes Frittes på Rotisseri fra Grillen

Hjemmelavede pommes frittes på grillen i et rotisseri, enten bliver de sort eller slattent. Kender du også til dette problem! Det er slut nu! Her er den rette opskrift på hvordan dine Pommes Frittes lykkedes i Rotisserikurv på grillen!

Napoleon LEX 485 – Unboxing af min første Napoleon Grill

Napoleon LEX 485 – Unboxing af min første Napoleon Grill

For mig er Napoleon LEX 485 en af de gasgrill, der giver mest værdi for pengene på det danske marked. Jeg fik min Napoleon i maj 2017 – det betyder, jeg har haft fornøjelsen at grille på den i et stykke tid nu. Og jeg […]5 thoughts on “Test af Rotisserikurv fra Napoleon”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.