Pork Belly Burnt Ends – Verdens bedste slik – How to do

Pork Belly Burnet Ends skåret af Brystflæsk. De smager simpelthen fantastisk og hvis du ikke har prøvet dem endnu så har du nu ingen undskyldning længer.

3-2-1 Svinekød! Pork Belly Burnt Ends

Forberedelsen ligner den klassiske 3-2-1 metoden til ribs, men først skal Brystflæsken trimmes.

Afhængigt af om Brystflæsken er med eller uden ben, er det nødvendigt at fjerne dem.

Derefter fjernes skindet, men jeg har ikke fjernet hele fedtet, kun skallen.

Egentlig kan fedtet også være helt væk, det kan man gøre efter eget smag. Vi trimmer det lidt.

Ingredienser

Tilberedning

Pellet Grill, kuglegrill eller Gas grill

Uanset om du laver Pork Belly Burnt Ends, på kuglegrillet, i smokern eller på pelletgrillen op til dig. Jeg besluttede mig for min Danish Pellet Grill, den er for øjeblik min favorit når det gælder Low&Slow.

Hvis du bruger en typisk kulgrill, anbefaler vi den klassiske Minion ring metode. De temperaturer er ens og kan benyttes som beskrevet.

Til røgsmagen anbefaler vi dig Kirsebærs røg da den passer fantastisk til grisekød.

  1. Fjern knoglerne fra Brystflæsken og skære skindet af. Derefter skæres terninger i 1-2 finger tykkelse og krydderes med en BBQ Rub efter eget valg. Dem, der har tid og tålmodighed, lader BBQ Rub trække ind i de marinerede terninger i køleskabet natten over, før de kommer på grillen. Sæt de færdige terninger et par timer i køleskabet for at marinere. Forbered grillen til 105 grader indirekte, læg svineterningerne på gillristen i 3 timer. 
  2. Efter 3 timer blander du de Burnet Ends sammen med BBQ sauce, smør og honning i en aluminiumsbakke efter egen smag. Luk Bakken med aluminiumsfolie lufttæt og øg grilltemperaturen til 160 grader.
  3. Efter yderligere 2 timer skal du fjerne bakken fra grillen og fjerne aluminiumsfolien. Juster grillen til 105 grader igen, og stil aluminiumbakken i yderligere en time på grillen. 

Jeg kan virkelig anbefale dig at prøve disse små griserier, som simpelthen er forbløffende lækre! 

Lad dine Pork Belly Burnet Ends afkøle kort tid inde de kan nydes.

Selvfølig har jeg også lavet en video til denne opskrift.


Related Posts

SVINEKRONE FRENCH RACK – FANTASTISK STYKKE KØD

SVINEKRONE FRENCH RACK – FANTASTISK STYKKE KØD

Svinekrone er et af det flotteste stykker svinekam man kan købe sig til. Denne udskæring er utrolig smagfuld, saftig og mør. Og med de afpudsede ribben er den en rigtigt Eye catcher på bordet, som man ikke lige glemmer med det samme igen.

Den perfekte Mac and Cheese – opskrift til ægte amerikansk BBQ

Den perfekte Mac and Cheese – opskrift til ægte amerikansk BBQ

Mac & Cheese er en amerikansk klassiker. Mac and Cheese er ikke andet end ostemacaroni men dem her er cremet, fyldig, og simpelthen lækker! Men det er ikke så let at finde en virkelig god Mac & Cheese opskrift. Hvis man skal finde den perfekte balance […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.