Jalapeno Poppers i Baconsvøb – den hotte Snacki

Jalapeno Poppers i Bacon Svøb er en lille frisk og faktisk også hurtig lavede appetizer som sætter lidt gang i festen. Ej spøge til side, de her Jalapeno Poppers med i bacon svøb. Er en hurtig lavet forret eller tænkt som hapser når man nu venter på ens lækker grillmad bliver færdig. Der skal ganske få ingredienser til og de stjæler ikke mere end små 30 minutter af din tid.

Jalapeno Poppers i Baconsvøb

til 6 personer.
forberedelsestid: 15 min., tilberedningstid: ca 20min.

 

Ingredienser til Jalapeno Poppers i Bacon Svøb

Fremgangsmåde – sådan laver du Jalapeno Poppers med baconsvøb

  • Du forvarmer din grill til 175 grader
  • Deler dine Jalapeno midt over i langsgående retning og fjerner indmad i dem med en teske.
  • Derefter blender du dit revet cheddar ost under din pikant smøreost og fordeler det jævnt ind i dine halverede jalapeno.
  • Og afslutende pakker du dem ind i en skive bacon.
  • Nu skal de på grillen ved indirektevarme i 17-20 minutter eller til din bacon er gylden.

 

Det var en nem hurtig opskrift på en fantastisk appatizer der sætter lidt gang i festen. Dog skal der siges at de her fyldte Jalapeno Snacks skal lige have lov til køle lidt af inden servering, fordi osten kan være meget varmt.

 

“Alle links markeret med * er affiliate links / eller affilierede links (reklame). Dette er en personlig anbefaling. Yderligere information findes her.


Related Posts

Creamy BBQ Bacon Cheese Dip – Bacon Oste Dip

Creamy BBQ Bacon Cheese Dip – Bacon Oste Dip

Denne Creamy BBQ Bacon Cheese Dip er helt klart en af mine favoritter, når det gælder dip, og den er klar på kun 15 minutter. Du får seriøst ikke en Cheese Dip der er bedre end den her Bacon BBQ Cheese Dip. Derudover er det […]

Swineapple – en eksotisk svineri fra grillen

Swineapple – en eksotisk svineri fra grillen

Swineapple er en af de gamle BBQ klassiker som jeg har lavet for nogen år tilbage. I denne Swineapple opskrift får du en detaljeret fremgangsmåde på hvordan du går i krig med en gang Eksotisk svineri. Swineapple er faktisk ikke andet end Bacon, Svinemørbrad, Ananas […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.