Cookie- og Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Generelt
Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan Dansih BBQ indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via hjemmesiden www.boemsen.com.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at Danish BBQ behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.
Danish BBQ, Vestervang 7, 6340 Kruså er dataansvarlig for dine afgivne personoplysninger og al henvendelse som spørgsmål eller bemærkninger til denne personadatapolitik, eller hvis du vil gøre brug af dine rettigheder som ses under afsnittet rettigheder, skal dette ske på mail info @ boemsen.com.

Hvad er persondata
Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.

Indsamling og anvendelse af persondata
Når du anvender vores tjenester, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller evt. levere tilpasset kommunikation og markedsføring til dig.

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • anvender boemsen.com hjemmeside
  • tilmelder dig og interagerer med personlige marketingmeddelelser (e-mail)
  • sender en forespørgsel, eller giver os feedback
  • deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser.

Når du bruger boemsen.com hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din adfærd på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi til statistik, analyse og forbedring af hjemmesiden, for at give dig som bruger en bedre oplevelse. Oplysningerne bruges også til at vise dig tilpasset og relevant indhold på vores hjemmeside, og/eller til annoncebrug på andre hjemmesider/apps som f.eks. Facebook.

Tilmelder du dig personlige marketingmeddelelser på f.eks. e-mailnotifikation om  nye blog indlæg, indsamler vi de oplysninger, som du selv måtte afgive ved tilmelding og/eller opdatering af din profil (typisk navn og e-mailadresse). Gennem dine handlinger på boemsen.com hjemmeside og tjenester, udleder vi desuden dine præferencer og interesser. . Dette bruges til tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig.

Sponsorerede indlæg
Vi omtaler og anmelder produkter. Her kan du altid regne med vores ærlige mening. Sponsorerede indlæg er indlæg der er skrevet af os, hvor vi tilkende giver vores mening om et produkt, ydelse eller en oplevelse. Sponserede indlæg skrives af os, og ikke af leverandøren som produktet kommer fra. Vi skrive indlæg, der er lavet i samarbejde med virksomheder, hvor vi vurdere at det er relevant og spændende for vores læsere. Om indlægget er sponsoreret eller ej, så vil produktet, ydelsen eller oplevelsen altid være vores ærlige mening. Hvis et indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med en virksomhed, så vil det fremgå tydeligt og være markeret øverst i indlægget (under overskriften). Det vil også fremgå tydeligt hvem vi samarbejder med i det pågældende indlæg. Du kan se et eksempel her.

Om affiliate marketing

Vi bruger affiliate links i nogle af vores blogindlæg, typisk ved ingredienserne på opskrifterne eller et produkt som maden er blevet tilberedt på. “Alle links markeret med * er affiliate links / eller affilierede links (reklame). Dette er en personlig anbefaling. Når man klikker på disse links, kan der præcist ses hvilke produkt der er blevet anvendt. De links kan udløse en lille obolus til os. Vi indsætter kun links til de webshops som vi selv handler og sammenarbejder med. Du kan se et eksempel her.

3. parter
Vi behandler dine personlige oplysninger med omhu og respekt og videregiver dem ikke til tredjeparter ud over det følgende:
• Betroede samarbejdspartnere for at kunne levere services, som du har tilmeldt dig.
• Tredjeparter som vi har samarbejde med om f.eks. statistik, markedsføring og kundeanmeldelser. Det gælder bl.a. Google Anallytics og Facebook annonceringer.

Opbevaring og sletning af persondata
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen info @ boemsen.dk.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.


Websitet ejes og publiceres af:

Danish BBQ /v. Sven Nielsen
Vestervang 7
6340 Kruså
Email:  info @ boemsen.dk

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 1. maj 2018.


Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency