Pulled Chicken – Burger Opskrift

Pulled Chicken Burger
image_pdf

Pulled Chicken er kyllingens svar på Pulled Pork, som vi nok allesammen kender. Kyllingen bliver tilberedt på sammen måde som en nakkesteg men ved 120grader, dog går det hele lidt hurtiger som hvis man kaster sig ud i Pulled Pork eller Pulled Beef. Pulled Chicken smager virkelig fantastisk og er tilberedt på små 4,5 til 6 timer, alt efter Kyllingens vægt.

Pulled Chicken – Sådan laver man Pulled Chicken

til 6 portioner.
forberedelsestid ca. 10min. tilberedningstid: ca. 4,5-6 timer.

Pulled Chicken Burger
Pulled Chicken Burger m. Bacon og Ananas

Ingredienser Til Pulled Chicken Burger:

Pulled Chicken – tilberedes som en Spatchcock Chicken

Pulled Cicken laves på sammen måde som Spatchcock Chicken dog skal den forblive i grillen til den har en kernetemeperatur på 87 grader. Hvordan skærer Spatchcock Chicken ud ,finder du i en af mine tidligere opskrifter her på Bloggen.

 1. Når du har flækket din kylling som i den linkede opskrift skal den sprøjtes eller pensles med Æblejuice. Jeg vil anbefale du bruger en forstøver til denne opgave da du også skal give dine kyllinger æblejuice hen af vejen faktisk alle 45 minutter.
 2. Derefter drysser du din BBQ Rub på din Kylling. Og lader den lige stå imens du starter din Træpillegrill op ved 120 grader.
 3. Når den har den ønskede driftstemperatur på 120 grader kommer du din Kylling på grillen selvfølig unden de der krydderi dåser;).Husk at placere din stegetermometer i brystkødet på kyllingen. Jeg har benyttet mig af min MEATER BLOK.
 4. Efter 45 minutter sprøjter du for første gang dine kyllinger med Æblejuice. Det gentager du alle 45 minutter. Til du har den ønskede Kernetemperatur på 87 grader.
 5. I mellemtid kan du bage bage dine Burger Boller og svitse din Bacon og ananas.
 6. Når dine kyllinger er færdig og har den øsnkede kernetemperatur på 87 grader. Kan du tage dem af grillen, men de skal lige hvile sig i 10 minutter inden du trækker huden og flænser kødet af dem.
 7. Når de 10 minutter er over kan du trække skindet af dine kyllinger. Prøv se her hvor meget saft der stadig gemmer sig under skindet.
 8. Lige en lille video også 😉
 9. Når skindet er pillet af dine er det på tid til at “Pulle” trække kødet fra hinanden.
 10. Og tilsidst bygger du din Pulled Chicken Burger. Smør over og underbollen med Mayonaise, kom dit Pulled Chicken på ubderbollen, og garner med Bacon og Ananas og frisk revet Cheddar ost. Tilsidst kommer overbollen på som så topper hele Herligheden.
  Pulled Chicken Burger
  Pulled Chicken Burger m. Bacon og Ananas

Trukken Kylling Burger tilbehør.

Det eneste du skal bruge er en lækker Burger Bolle, Mayonnaise, Bacon og Ananas. Opskrifter til forskellige Burger Boller finder du her.

Mayonnaisen kan man faktisk nemt trylle selv sammen og den smager meget meget bedre end dem man kan købe i de lokale Dagligvare butikker.

Opskriften på Mayonnaisen finder du her. 

Nu kommer vi til Bacon og Annanas. Det er faktisk også ganske enkelt. Du køber færdig ternet Bacon og en frisk Ananas. Som du skærer ud i små terninger. Derefter skal de svitses sammen i en pande, til de er gyldene.

Liste Over Udstyr Jeg Har Brugt Inkl. Links Til Forhandler:

“Alle links markeret med * er affiliate links / eller affilierede links (reklame). Dette er en personlig anbefaling. Yderligere information findes her.

Følg Boemsen´S Grill & BBQ Blog

sortér efter kategori

Kategorier

Følg Min Blog Via Email

Print dette indlæg

image_pdf

top 10 indlæg seneste uge

Reklame

tags

Skriv et svar

relaterede indlæg

Meater 2 Plus

Meater 2 Plus Test – Det bedste trådløse grilltermometer?

(Indeholder Reklame) MEATER 2+ i testen! Jeg har testede det helt nye trådløse grilltermometer MEATER

Læs mere
Bamseboller

Bamseboller Opskrift

Denne Bamseboller opskrift er hurtigt tilberedt på små 2,5 timer er de klar og serveres

Læs mere
Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls

Pork Belly Cinnamon Rolls er ikke andet end kanelsukker glasseret svine slag som man fks.

Læs mere
Scroll to Top