Turbostarter efter 500kg Briketter på 5mdr.

Der er nu gåde 5 mdr siden jeg har fået mig en Turbostarter. Jeg bruger den stadig næsten hvert gang jeg skal have sat kul over. Den er nemt at betjene og gør opstarten til en lege. Den er Batteri drevet som gøre at den er meget nemt at få med alle steder, også der hvor man ikke lige har 220v til rådighed når man er på farten.

2016-03-25 12.30.19Fordele Ved Turbostarter

Den har helt klart mange plusser i forhold til andre grillstarter. Den bliver hånd produceret af rustfrit stål, den har en intelligent elektronik som måler temperaturet løbende så du er sikker på at den ikke er for varmt og du kan brænde dig på den. Logikken bag det her er simpel den måler selv temperatur og blæseren bliver først slukket når den er under 45 grader så du undgår forbrændinger. Batteiet holder til 4-6 optændinger alt efter briketter, mærke og behov.

2016-03-15 17.15.22Min turbostarter har kørt hvert gang uden der var det eneste problem, jo engang men det var min egen skyld da jeg glemte at lade den 🙂 , men her er den også lidt smartere end andre grillstarter. Den vurderer selv om der er nok strøm på batteriet til den kan klare en optænding elle ej. Det vil sige du render aldrig ind i de problemer med at den går ud midt i det hele. Skulle der ikke være nok strøm på den starter den slet ikke op. Smart detalje.

2016-04-14 12.40.22 HDR-2Jeg har opvarmet over 500kg briketterer i den de seneste 5mdr. og den fejler intet. Man kan se den er brugt men ikke slidt. Faktisk langt fra at være slidt op.

Resume

Så hvis du er i tvivl hvilken Grillstarter du skal vælge og søger rigtigt godt Dansk produceret håndværk uden nogen form for kompromisser og dårlige overraskelser, så kan du seriøst ikke komme udenom Turbostarter som din ny Grillstarter.Derfor vil jeg helt klart anbefale Turbostarter frem for ander Grillstarter.

 

Ja den koster en del mere end andre Grillstarter men den er Seriøst Pengene værd!

2016-08-20 10.51.34

Turbostarteren kan købes her:  Turbostarter.dk

Se også min tidligere test af Turbostarteren herSkriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.