Test af Turbostarter

Nu har jeg haft min Turbostarter i små 2 uger og jeg må sige jeg bliver mere og mere glad for den fra gang på gang jeg bruger den.

Første Indtryk af Turbostarter

Jeg har lavet en lille billede serie om min oplevelse om dette produkt. Jeg har altid tænkt at det er et lækkert redskab, men den er sindsyg dyrt i forhold til andre grill starter. Men det er der også en grund til.

Jeg har prøvet alle 3 forskellige grillstarter der er på markedet og jeg må sige Turbostarter er den der skiller sig ud. Det er virker lidt bøvlet at man skal bruge optændingblokke, men det er faktisk det der gør enheden meget mere fleksibel i mine øjne, for man har ikke altid strøm til rådighed. Jeg vil starte med indtrykket af produktet når man får den og den pakkes op første gang. Se selve bliderne her 🙂

 

 

 

Rustfri Stål et tegn på Kvalitet

Som man kan se, er den lavet af rustfrit stål og ikke nogle billigt bras af en blanding af plastik og jern, den har ikke en drejeknap og ingen analog mekanik timer fra et gammeldags æggeur.

Den her har seriøst kun en knap og en stik til opladertilslutning. Alt andet laver den automatisk.

En Høj Pris for en Grillstarter

Prisen på de 995,- DKK genspejler sig af dens kvalitet og funktionalitet. Virkelig alt er lavet af rustfrit stål. Der er indbygget en meget kompleks elektronik, som gøre at den måler temperaturet første gang 14 min. efter man har tændt den og, er temperaturet over 45 grader blæser den videre til den har målt et temperatur under 45 grader helt automatisk. Og uden at du skal trykke på nogen knapper eller lignede den tænker nærmest selv.

Med andre ord når den ikke er tændt længer og ingen luft pustes er den kold nok til man kan flytte den uden at man brænder sig på den.

Optændingsblokke til Turbostarter

Jeg brugte til opstart af min Turbostarter kun en Lighter Cube fra webers nye optændingsbloke og det var seriøst nok til at den kunne sparke briketterne igang.

 

Det er det der er tilbage af den ene Lighter Cube når Briketterne er klar. Seriøst et fantastisk værktøj den her Turbostarter og ja den gør min hverdags grilning meget nemmere.

 

 

Facts.

  • Hurtig Optænding, helt ned til 7,3 min
  • Batteridrevet ingen kabler
  • Optimal varmefordeling
  • Større Sikkerhed, køler automatisk ned efter brug.
  • Renere forbrænding, laver mindre røg pga. højere optændingstemperturer.
  • Nærmest lydløst

Turbostarter er en luxsus grillstarter som spiller i dennes egen liga.

Den er Dansk udviklet og produceres her i Danmark.

Alle andre Briktekstarter når Turbostarter ikke til Sokkeholderen det er sikkert! Derfor anbefaler jeg helt klart Turbostarter som Danmarks bedste Grillstarter.

 1 thought on “Test af Turbostarter”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.