Swine Shine BBQ Glaze | BBQ-Sauce

Hvad ville en bil være uden lakering… kan du se pointen? Det er det samme med Ribs.

De er kun komplette og perfekte med en flot, skinnende glaze. Denne BBQ glaze giver dig lækre røgnoter, en lækker smag og et skinnende blankt ydre uden at være for dominerende. Kan bruges som sidste touch på dine ribs lige inden servering, men er samtidig så god den kan erstatte klassisk BBQ sauce, hvis du synes den nemt bliver for dominerende.

“Swine Shine” er også velegnet til mange andre ting såsom Bacon, Pulled Pork, Brisket, Kylling og meget andet.

Danish BBQ – Swine Shine BBQ Glaze

En god BBQ Glaze kan tage selv det tarveligste kød til nye højder, og hvis man ikke har mod på at lave sin egen, så er min Svine Shine BBQ Glaze et rigtig godt bud på en skinende Barbecue Glasur med den rette smag af krydderier. Den kan også bruges som en almindelig BBQ Sauce. Denne BBQ Glaze / Sauce er lavet på de bedste råvarer, så du kan være sikker på, at smagen sidder lige i skabet – hver gang. Opbevares et mørkt og køligt sted før åbning. Efter åbning opbevares saucen i køleskabet, hvor den kan holde sig op til 6 uger indtil mindst holdbar til dato.

Classic BBQ Sauce Ingredienser:

Sukkerroer, tomatpuré, sukkerroesirup, brandyeddike, vand, røget salt (salt, røg), røget paprika (paprika, røg), krydderier, krydderier (vegetabilsk protein, salt), fortykningsmiddel: guargummi, xanthangummi.

Nettoindhold: 250ml

Danish BBQ - Swine Shine BBQ Glaze
Danish BBQ – Swine Shine BBQ Glaze

 

Næringsindhold / 100G

Energi: 1250kJ -298kcal
Fedt: 0,6g
-heraf mættet fedt: 0,1g
Kulhydrat: 69,8g
-heraf sukker: 67,5g
Protein: 1,3g
Salt: 3,8g

Kan købes hos Steak-Out.dk


Related Posts

Coffee Barbecue Sauce – En simple BBQ Sauce med Kaffe

Coffee Barbecue Sauce – En simple BBQ Sauce med Kaffe

Denne Coffee Barbecue Sauce kan du bruge som marinade eller som glaze / finisher Sauce til grillet eller ovnstegt svinekød, oksekød eller kylling. Saucen kan holde sig i op til 2 uger nedkølet i køleskab.

WHISKY BBQ SAUCE – THE BEST BOURBON BBQ SAUCE

WHISKY BBQ SAUCE – THE BEST BOURBON BBQ SAUCE

Denne Bourbon Whisky BBQ Sauce opskrift er lavet med Jim Beam Kentucky Bourbon Whisky. Som det så ofte er med mange andre ting, så findes der selvfølgelig også mange andre Whisky BBQ Sauce opskrifter. Der findes også nogle der påstår, at man bare skal købe en […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.