Sweet Chicks | BBQ-Rub

Sweet Chicks Krydderiblandingen får det bedste ud af fjerkræ. Blandingen fremhæver den iboende smag af kylling, mens den på samme tid formår at tilføre et krydret og saftigt twist til kødet. Det er en kombination, som resulterer i en delikat aromatisk smag, der gør det til en helt ny smagsoplevelse at spise kylling. Krydderiblandingen kan også bruges til kalkun, gås, and, svine og oksekød.

Danish BBQ – Sweet Chicks

Indeholder fine formalede urter og krydderier, som tilsammen giver en saftig smag, mørt kød og en appetitlig duft. Krydderiblandingen kan bruges direkte på kødet eller røres til en marinade med en lækker olie. Når du først har oplevet, hvad den kan gøre for en kylling, and, kalkun eller gås, giver du ikke afkald på krydderiblandingen igen. Vil du have den mest optimale smag, lader du fjerkræet trække med krydderiblandingen eller marinaden en times tid i køleskabet, før det kommes i ovnen eller på grillen.

Danish BBQ krydderiserien indeholder ingen smagsforstærkere, ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Sweet Chicks ingredienser:

paprika, hvidløg, kommen, cayenne, MUSKATNØD, peber, allehånd, kanel, rørsukker, salt

Nettovægt: 500g

Næringsindhold / 100G

Energi: 1115kJ -264kcal
Fedt: 3,6g
-heraf mættet fedt: 0,8g
Kulhydrat: 53,3g
-heraf sukker: 51,5g
Protein: 4,0g
Salt: 28,8g

Kan købes hos Steak-Out.dk


Related Posts

Chicken BBQ-Rub

Chicken BBQ-Rub

Chicken BBQ-Rub Chicken BBQ-rub er perfekt til kyllingevinger og hele kyllinger. Det er en typisk texansk rub, som er meget velafbalanceret, ikke for sød og heller ikke for røget.

SPATCHCOCK CHICKEN – FLAD KYLLING PÅ GRILLEN

SPATCHCOCK CHICKEN – FLAD KYLLING PÅ GRILLEN

Spatchcock Chicken, er ikke andet end en kylling hvor man har fjernet rygraden så den kan grilles flad udbredt på grillen. Men dette gør samtidig at kyllingen bliver meget saftig i kødet, meget mere som hvis den sidder på tronen eller på rotisseri. Jeg vil […]1 thought on “Sweet Chicks | BBQ-Rub”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.