Stegt Flæsk – på træpillegrill, sådan gør du

En hurtig lyn opskrift over hvordan man laver Stegt Flæsk på en træpille grill. Stegt flæsk er Danmarks Nationalret og det er seriøst ikke svært at lave og slet slet ikke hvis man har en Pelletgrill.

Stegt Flæsk – sådan laves det på en Traeger Proserie 22

til 2-3 Personer
tilberedningstid: 60 minutter

Stegt Flæsk
Stegt Flæsk

Jeg har lavet Stegt flæsk op til flere gang på min Traeger Proserie 22*. Og det er simpelthen bare så nemt. Man skal dog lige sørge for at drypbakken og grillen er rent og der er kommet nyt folie på Drypbakken. Så spiller det max, og jeg garanterer dig for at det er det bliver det bedste Stegt flæsk du har smagt til dags dato. For man kan nemlig godt smage de er tilberedt over træ. Hvis du gerne vil vide mere om min Traeger Proserie 22 kan du læse om den her.

Traeger Pro Series 22 Pellet Grill Unboxing

Ingredienser til Stegt Flæsk på Pillegrill

Fremgangsmåde på Stegt Flæsk på Træpillegrill

  • Du starter med at starte din træpillegrill op på High.
  • Imens den kravler op på den de +200 grader Kommer du den Aioli Peber saltblanding på dine flæske skiver, og lader dem lige trække til grillen har 190 grader.
  • Når de 190 er nået kan du faktisk komme dine Flæske skiver i grillen og lukke låget igen. Men den skal være indstillet på High.
  • Nu vil der gå små 45 – 50 minutter til de er klar til servering.

Det var ikke så svært og smagen er virkelig i en liga for sig selv. Dog skal du være opmærksom på at Grillen skal være rent inden du laver Flæsk i den, for at undgå en fedtbrand. det samme gælder efter du har lavet Flæsk. Her skal du så også gøre den rent for der drypper meget fedt ud flæsket.

Serverings tip til Stegt Flæske.

Gammeldags Persillesovs og friske Kartofler. Opskrift på Gammeldags Persillesovs finder du her.

Gammeldags Persillesovs – nemt lavet

“Alle links markeret med * er affiliate links / eller affilierede links (reklame). Dette er en personlig anbefaling. Yderligere information findes her “


Related Posts

Full Packer Brisket – fremgangsmåde trin for trin

Full Packer Brisket – fremgangsmåde trin for trin

En Full Packer Brisket er nok det der kommer tættest på ægte American BBQ. Sammen med Spare-Ribs og Pulled Pork. Dog kræver det en vidst kampgejst, tålmodighed og ikke mindst viden om hvordan den skal afpudses og skærs rigtigt ud. Så hvis du virkelig vil […]

SVINEKRONE FRENCH RACK – FANTASTISK STYKKE KØD

SVINEKRONE FRENCH RACK – FANTASTISK STYKKE KØD

Svinekrone er et af det flotteste stykker svinekam man kan købe sig til. Denne udskæring er utrolig smagfuld, saftig og mør. Og med de afpudsede ribben er den en rigtigt Eye catcher på bordet, som man ikke lige glemmer med det samme igen.Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.