Steak Seasoner | Kryddersalt 300g

Steak Seasoner er et kryddersalt, som indeholder salt, hvidløg og peber. Det er velegnet til saltning af kød før tilberedning. Kombinationen af ingredienserne sikrer en lækker stegeskorpe til dit kød og får det bedste frem i det, fordi det fremhæver den naturlige smag. Kryddersaltet er også perfekt til at give ekstra smag til blandt andet saucer, kartofler, fisk, supper, marinader og gryderetter.

Danish BBQ – Steak Seasoner

Denne Kryddersaltet er især velegnet før grillning eller stegning. Det kan dog også bruges på færdigtilberedt mad, hvis maden trænger til ekstra smag. Både salt, hvidløg og peber, giver kryddersaltet en intens og misundelsesværdig smag.

Det er nok den bedste Steak Seasoner du kan få til dit RibEye og andet godt oksekød fra grillen. Kan også benyttes som SPG Rub (Salt, Peber, Garlic Rub) til Brisket og Beef Ribs.

Danish BBQ krydderiserien indeholder ingen smagsforstærkere, ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Steak Seasoner Ingredienser:

salt, hvidløg, peber

 

Nettovægt: 300g

 

Næringsindhold / 100G

Energi: 189kJ -44kcal
Fedt: 0,6g
-heraf mættet fedt: 0,03g
Kulhydrat: 8,2g
-heraf sukker: 3,3g
Protein: 1,8g
Salt: 87,1g

Kan købes hos Steak-Out.dk


Related Posts

Aioli Peber Salt

Aioli Peber Salt

Aioli Peber Salt Aioli peber salt er en solid saltblanding med en lidt pebret skarphed, der giver et friskt pust på grillet og stegt kød, og en dejlig fylde i middelhavsretter. Middelhavs inspireret krydderiblanding Velegnet til bla.: Steaks og middelhavsinspirerede retter.  

Steak Seasoner | Kryddersalt

Steak Seasoner | Kryddersalt

Steak Seasoner er et kryddersalt, som indeholder salt, hvidløg og peber. Det er velegnet til saltning af kød før tilberedning. Kombinationen af ingredienserne sikrer en lækker stegeskorpe til dit kød og får det bedste frem i det, fordi det fremhæver den naturlige smag. Kryddersaltet er […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.