Steak Crust – Peberblanding

Steak Crust indeholder 59% ren peber. Den er især velegnet til stegning af kød for at give det et sidste touch. Det sørger peberblandingens indhold af blandt andet ren sort peber, schinus peber, røget chili og salt for. Det sidste touch, som denne peberblandingen formår at give, gør ethvert stykke kød endnu mere velsmagende. Det fremhæver det bedste i ethvert stykke kød.

Steak Crust – Peberblanding

Peberblandingen er særligt velegnet til kød, men den er også god i gryderetter, til fisk, i supper, i saucer og meget mere. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan bruge krydderiblandingen til. Den giver en dyb, rund og nuanceret smag sammenlignet med traditionelt peber.

Danish BBQ krydderiserien indeholder ingen smagsforstærkere, ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

 

Steak Crust ingredienser:

sort peber 59%, røget salt, rosa peber (schinus terebinthifolius), røget chili.

Nettovægt: 500g

Næringsindhold / 100G

Energi: 928kJ -222kcal
Fedt: 3,3g
-heraf mættet fedt: 0,7g
Kulhydrat: 35,4g
-heraf sukker: 33,6g
Protein: 7,4g
Salt: 30,8g

Kan købes hos Steak-Out.dk


Related Posts

Sweet Chicks | BBQ-Rub

Sweet Chicks | BBQ-Rub

Sweet Chicks Krydderiblandingen får det bedste ud af fjerkræ. Blandingen fremhæver den iboende smag af kylling, mens den på samme tid formår at tilføre et krydret og saftigt twist til kødet. Det er en kombination, som resulterer i en delikat aromatisk smag, der gør det […]

Pineapple Punch | BBQ-Rub 220g

Pineapple Punch | BBQ-Rub 220g

Pinapple Punch BBQ Rub indeholder som navnet antyder ananas som giver rub’enen frugtagtig smag samtidig med at chipotle chilien giver en mild skarphed. Denne BBQ-Rub er fantastisk på ribs af en hver art.