Steak Crust – Peberblanding

Steak Crust indeholder 59% ren peber. Den er især velegnet til stegning af kød for at give det et sidste touch. Det sørger peberblandingens indhold af blandt andet ren sort peber, schinus peber, røget chili og salt for. Det sidste touch, som denne peberblandingen formår at give, gør ethvert stykke kød endnu mere velsmagende. Det fremhæver det bedste i ethvert stykke kød.

Steak Crust – Peberblanding

Peberblandingen er særligt velegnet til kød, men den er også god i gryderetter, til fisk, i supper, i saucer og meget mere. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan bruge krydderiblandingen til. Den giver en dyb, rund og nuanceret smag sammenlignet med traditionelt peber.

Danish BBQ krydderiserien indeholder ingen smagsforstærkere, ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

 

Steak Crust ingredienser:

sort peber 59%, røget salt, rosa peber (schinus terebinthifolius), røget chili.

Nettovægt: 500g

Næringsindhold / 100G

Energi: 928kJ -222kcal
Fedt: 3,3g
-heraf mættet fedt: 0,7g
Kulhydrat: 35,4g
-heraf sukker: 33,6g
Protein: 7,4g
Salt: 30,8g

Kan købes hos Steak-Out.dk


Related Posts

Sweet Chicks | BBQ-Rub

Sweet Chicks | BBQ-Rub

Sweet Chicks Krydderiblandingen får det bedste ud af fjerkræ. Blandingen fremhæver den iboende smag af kylling, mens den på samme tid formår at tilføre et krydret og saftigt twist til kødet. Det er en kombination, som resulterer i en delikat aromatisk smag, der gør det […]

Grillkylling – på Rotisseri

Grillkylling – på Rotisseri

Grillkylling på Rotisseri er nok ikke nogle nyt for de fleste af jer. Men der er mange virkelig mange der spørger ind til hvordan man undgår at den pipfugle bliver sort og hvordan man kommer frem til sprød skind. Og det er her jeg vil […]%d bloggers like this: