Rundtosse Grillede Kartofler – på Rotisseri

Friske Grillede Kartofler på rotisseri, smager simpelthen så fantastisk at jeg nok vil lave dem nogle mere i fremtiden. De er nemt og hurtigt tryllede sammen. Man skal ikke bruge andet end 1kg Kartofler, Oliven olie, groft salt, røget paprika og timian. og selffølige en kurv til Rotisseri. Følger du denne enkelte opskrift får du virkelig fantastisk smagende kartofler.

Grillede Kartofler lavet på rotisseri

 til 4 personer.
forberedelsestid: 15 min. , tilberedningstid: 60-90 min.

Ingredienser til Grillede Kartofler

  • 1 kg friske kartofler (skal ikke koges)
  • 1,5 dl Oliven olie (madolie kan man også bruge)
  • 2 spsk. groft salt
  • 1 spsk. røget paprika pulver
  • 1 tsk. timian

Fremgangsmåde – sådan laver du fantastisk smagende grillede kartofler

  1. Start med at 8 dele dine kartofler, og kom den i en skål sammen med alle andre ingredienser. og blande det hele godt rundt. Man kan med fordel også bruge en fryser pose så er det faktisk meget nemmer at få alle krydderier mixet godt rund om alle kartoflerne.
  2. Det hele skal lige have lov til at trække lidt, i mens starter du din grill op. Jeg har indstillet min Napoleon Prestige Pro500 Gasgrill* til indirekte varme ved at tænde de to yderste brændere. Så jeg får 200 til 205 grader i grillen.
  3. Når den ønskede temperatur er nået hælder du dine kartofler over i din Rotisseri kurv og starter den så den begynder at snore rundt. Husk en drypbakke under. Jeg benytter en Napoleon rotisserikurv* da den er lavet af rustfrit stål og tåler maskin opvask.
  4. Du lader dem snore rundt til de har den ønskede gylden farve. der vil gå mellem 60 og 90 minutter alt afhængig af temperaturen ind i grillen.

Jeg har serveret dem til oste fyldt svinemørbrad i bacon svøb.

“Alle links markeret med * er affiliate links / eller affilierede links (reklame). Dette er en personlig anbefaling. Yderligere information findes her.


Related Posts

Pommes Frittes på Rotisseri fra Grillen

Pommes Frittes på Rotisseri fra Grillen

Hjemmelavede pommes frittes på grillen i et rotisseri, enten bliver de sort eller slattent. Kender du også til dette problem! Det er slut nu! Her er den rette opskrift på hvordan dine Pommes Frittes lykkedes i Rotisserikurv på grillen!

Test af Rotisserikurv fra Napoleon

Test af Rotisserikurv fra Napoleon

For nogle uger siden fik jeg en ny finmasket rotisserikurv i rustfri stål til mit rotisseri. Den gamle kurv er nemlig efterhånden er blevet byttet på garanti flere gange fordi belægningen skallede af! Valget faldt på den nye Rotisserikurv fra Napoleon Grill af to grunde. Nemlig at […]1 thought on “Rundtosse Grillede Kartofler – på Rotisseri”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.