Om Mig

BBQ og Grill er min Passion!

sven _FotorJeg hedder Sven og står bag Boemsen’s BBQ & Grill Blog. Her kan du læse mere om mig, hvordan mit grilleventyr startede, og hvordan grillmad gik fra at være min hobby til at være min livsstil.

År 2005 – startskuddet til Boemsen’s BBQ

I sommeren 2005 fik jeg min første kuglegrill. Jeg har siden da brugt mange timer på at teste opskrifter og på at grille på mange forskellige måder. Det har resulteret i mange lækre velsmagende retter, men også i knap så gode resultater til tider.

Et var sikkert, jeg var blevet ramt af grillfeberen. Og det er kun blevet værre efterfølgende. Siden da har jeg udvidet min samling med en gasgrill, en kulgrill og mange flere modeller. De er jævnligt blevet udskiftet og opgraderet, og i dag har jeg min egen lille grillhytte.

At grille er både min hobby og min livsstil

Den første kuglegrill blev startskuddet til Boemsen’s Blog. Det betyder, at jeg i dag kan lave velsmagende opskrifter på det bedste grillmad. At grille er ikke længere blot min hobby – det er blevet min livsstil.

Jeg elsker at dele min passion (sammen) med andre

Jeg bliver ofte spurgt om, om jeg har lyst til at deltage i grillkonkurrencer. Jeg er sikker på, at det ville være sjovt, men mit svar er nej. Jeg trives ikke i en sådan konkurrenceverden. Jeg vægter det højere at hygge ved grillen og at lade madlavning tage den tid, det tager.

I løbet af de seneste år har jeg undervist i at lave lækker hverdagsmad på grill. Det vægter jeg langt højere. Jeg foretrækker at dele min passion for grill sammen med andre – ikke mod andre. Jeg vil hellere bruge min tid på at lave velsmagende mad i et behageligt tempo, mens jeg er social, end jeg vil deltage i benhårde konkurrencer.

Underviser på Weber grill kursus

I år 2016 fik jeg mulighed for at prøve kræfter med at undervise en større gruppe af mennesker i mad på grill. Jeg underviste op til 48 deltagere på et af Webers tre timers BBQ COURSES CERTIFIED BY WEBER® kursus. Vi tog rundt i 16 forskellige byer i løbet af november og december og underviste danskerne i at lave velsmagende julemad over grill.

Det var en god oplevelse, som jeg ikke vil være foruden. Den understreger dét, jeg elsker; at grille – og at gøre det sammen med andre. Det er noget af det bedste, jeg ved. Siden har jeg lavet få grillkurser til et mindre antal af nybegynder indenfor grillverden. Jeg kan rigtigt godt lide at dele min erfaring med andre, og give den en god oplevelse. I viden om, at dem der var på et grillkursus hos mig har fået nogle med hjem, som de også kan bruge fremover.

God læsning og god fornøjelse

Jeg er glad for, at du har kigget forbi min blog. Jeg håber, at mine opskrifter, vejledninger og tests er med til at gøre det sjovere og lettere for dig at grille! Fra mig er der ikke andet at sige end; grill on.

De bedste hilsner

Sven

 

Samarbejde & PR