Cowboy Coffee | BBQ-Rub 220g

Cowboy Coffe er ikke blot en BBQ rub til alt Oksekød, som cuvette eller culotte stege. Den er fantastisk til Flap Meat eller Nyretapper. Mega lækkert på en Steak. Drys din Steak med COWBOY COFFEE inden den ryger på grillen, helst grillet baglæns også kaldet “Reverse Sear” er den bedste måde at tilberede Steaks på.

Danish BBQ – Cowboy Coffee

Cowboy Coffee er en BBQ Rub som indeholder koffeinfri kaffe, Den giver en vidunderlig smag og understøtter kødets egen smag med 120% uden at man kan smage kaffen når kødet er færdig tilberedt. Cowboy Coffee er fantastisk på Steaks, Cuvetter og Culottestege.

Danish BBQ krydderiserien indeholder ingen smagsforstærkere, ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Ingredienser:

Stensalt, kaffe (koffeinfri) , roesukker, paprika, gurkemeje, koriander, løvstikke, allehånde, kanel, muskatblomme, hvidløg, fennikel

Nettovægt: 220g

Næringsindhold / 100G

Energi: 767kJ -183kcal
Fedt: 4,2g
-heraf mættet fedt: 0,1g
Kulhydrat: 24,0g
-heraf sukker: 20,3g
Protein: 2,8g
Salt: 49,40g

Kan købes hos Steak-Out.dk


Related Posts

Pineapple Punch | BBQ-Rub 220g

Pineapple Punch | BBQ-Rub 220g

Pinapple Punch BBQ Rub indeholder som navnet antyder ananas som giver rub’enen frugtagtig smag samtidig med at chipotle chilien giver en mild skarphed. Denne BBQ-Rub er fantastisk på ribs af en hver art.

Swine Shine BBQ Glaze | BBQ-Sauce

Swine Shine BBQ Glaze | BBQ-Sauce

Hvad ville en bil være uden lakering… kan du se pointen? Det er det samme med Ribs. De er kun komplette og perfekte med en flot, skinnende glaze. Denne BBQ glaze giver dig lækre røgnoter, en lækker smag og et skinnende blankt ydre uden at […]Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.