Classic BBQ Sauce | BBQ-Sauce

Denne Classic BBQ Sauce fra Danish BBQ er en røget BBQ sauce med den rigtig konsistens. Den er en sommerklassiker til Ribs, Pulled pork, Burger og som Dressinger. På grund af dens klistrede konsistens er BBQ Saucen helt eminent i grill-regi til marinering af eksempelvis Spare Ribs og Pulled Pork. Den lækre røgede barbecuesmag gør sig ligeledes godt som dip til alt fra grøntsager til pomfritter.

Danish BBQ – Classic BBQ Sauce

En god marinade kan tage selv det tarveligste kød til nye højder, og hvis man ikke har mod på at lave sin egen, så er min Classic BBQ Sauce et rigtig godt bud på en klassisk barbecuesauce med den rette smag af krydderier og røg. Saucen er lavet på de bedste råvarer, så du kan være sikker på, at smagen sidder lige i skabet – hver gang. Opbevares et mørkt og køligt sted før åbning. Efter åbning opbevares saucen i køleskabet, hvor den kan holde sig i 6 uger indtil mindst holdbar til dato.

Classic BBQ Sauce Indgredienser:

Tomatekstrakt, sukker, røget paprika (paprika, røg), eddike, majsstivelse, røget salt (salt, røg), løg, hvidløg, peber, kanel, fortykningsmiddel: guargummi, xanthan-gummi.

Nettoindhold: 250ml

 

Næringsindhold / 100G

Energi: 530kJ -127kcal
Fedt: 0,8g
-heraf mættet fedt: 0,2g
Kulhydrat: 27g
-heraf sukker: 24g
Protein: 1,3g
Salt: 2,5g

Kan købes hos Steak-Out.dkSkriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.