Brændte Napoleon Mandler

Brændte Mandler, hurtig, simpel og meget nemt lavet på grillen!

Kender du dem fra Tivoli? Så har du den hurtige og nemme Opskrift lige her!

Ingredienser til 6 personer

  • 400g mandler
  • 350g sukker
  • 1 tsk. kakao
  • 1 tsk. vanijesukker
  • 2dl vand
  • flormelis


Fremgangsmåde:

Bland sukker, kakao og vaniljesukker i en skål.

Hæld vand i wokken kom det i koge hæld mandler i og vent til vandet næsten er fordampet. Nu hælder du din sukker blanding i wokken. Rør konstant – efter 5-7 min. begynder sukkeret at tykne. Vær klar til tage mandlerne af lige så snart de bgynder at karmeliser anden gang idet blandingen hurtigt begynder at karamellisere.

Vend mandlerne i flormelis inden servering.

 


Related Posts

Test af Rotisserikurv fra Napoleon

Test af Rotisserikurv fra Napoleon

For nogle uger siden fik jeg en ny finmasket rotisserikurv i rustfri stål til mit rotisseri. Den gamle kurv er nemlig efterhånden er blevet byttet på garanti flere gange fordi belægningen skallede af! Valget faldt på den nye Rotisserikurv fra Napoleon Grill af to grunde. Nemlig at […]

Napoleon LEX 485 – Unboxing af min første Napoleon Grill

Napoleon LEX 485 – Unboxing af min første Napoleon Grill

For mig er Napoleon LEX 485 en af de gasgrill, der giver mest værdi for pengene på det danske marked. Jeg fik min Napoleon i maj 2017 – det betyder, jeg har haft fornøjelsen at grille på den i et stykke tid nu. Og jeg […]Skriv et svar


%d bloggers like this: